کاپ کیک قابلمه ای
✏موادلازم:
· آرد :۸ ق غ
· شیر : 3 ق غ
· شکر : 3 ق غ
· پودر کاکائو : 2ق غ
· روغن مایع : ۲ ق غ
· بکینگ پودر :1/2ق غ
· تخم مرغ :1 عدد
👇شروع:
ابتدا شکر و تخم مرغ را در ظرفی ریخته و با چنگال خوب به هم می زنیم. سپس روغن مایع را ریخته و با چنگال خوب به هم می زنیم. سپس آردو بکینگ پودر را به همراه پودر کاکائو الک کرده واضافه می کنیم.بعد شیر را به مواداضافه کرده وآرام بهم می زنیم تاموادیک دست بشه. فنجان ها را باکمی روغن جداکننده چرب کرده و کنارمی ذاریم.در قابلمه ای آب ریخته بطوری که تا یک سوم ارتفاع فنجونا در آب قراربگیره و روی حرارت می ذاریم تا آب به جوش بیاد . سپس 1/3 فنجان ها را از مایه کیک پر کرده و در قابلمه آب جوش می گذاریم . در قابلمه را بسته و تا ربع ساعت با حرارت متوسط روی گاز بماند تا پف کند.سپس زیر قابلمه شعله پخش کن و روی سر قابلمه دمکش گذاشته برای ربع ساعت دیگه تا کیکها حسابی مغزپخت بشه.سپس وقتی کیک سردشد به راحتی با چند ضربه از فنجون خارج کنید .
🌸نکته:
قبل از خاموش کردن حرارت؛ کیکها رو باسیخ چوبی چک کنید.اگه آب قابلمه درحین جوشیدن کم شد با احتیاط (ازکنارفنجون ها) به قابلمه آب اضافه کنید.