02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
نان مغزدار زنجبیلی
نان مغزدار زنجبیلی

نان مغزدار زنجبیلی

·       خمیر مایه:۱ق غ

·       آب :۱/۴پ

·       شکر:۲ق غ

·       نمک نوک ق چ

·       روغن مایع:۱/۲پ

·       ماست پرچرب:۱پ

·       زنجبیل:۱ق غ

·       پودر هل:۱ق چ

·       تخم مرغ:۲عدد

·       آرد:۴۰۰_۴۵۰گرم

مواد میانی:

·      کره:۵۰گرم؛آرد:۵ق غ؛زعفران دم کرده :۱ق غ؛گلاب: ۵ق غ؛عسل۲ق غ

رومال:

·       زرده تخم مرغ:۱عدد

·       روغن مایع:۱ق غ

·       زعفران دم کرده:۱ق غ

همه مواد رومال روبا هم ترکیب کنید.خمیر مایه و شکر و آب ولرم را مخلوط کرده و کنار میذاریم تا عمل بیاد.درظرف دیگه تمام مواد خمیر به جز آرد را ترکیب کرده بعد خمیر مایه عمل آمده رو افزوده و مخلوط می کنیم.در نهایت آرد راکم کم میریزیم وهم میزنیم تا خمیر مناسبی بدست بیادکه بدست نچسبه.ممکنه باتوجه به نوع آرد، آرد بیشتر یا کمتر از دستور مصرف بشه.خمیررا ورز داده و روش رو پوشونده و کنار میذاریم تا حجمش دوبرابر بشه(تقریبا ۱ ساعت )بعد پف خمیرروگرفته کمی ورز میدیم واز خمیر گلوله هایی به اندازه نارنگی برداشته یک قاشق ازمواد میانی میذاریم  بادست  گرد کنیدو روی آونو با وردنه کمی صاف کرده و مهربزنید.دوباره۲۰دقیقه استراحت داده بعد رومال زده ودر فر۱۸۰درجه به مدت ۳۵دقیقه بپزید.برای تهیه موادمیانی همه رو جزڪره درظرف مناسبی ترکیب کرده وروی حرارت بذارید وبهم بزنید تا غلیظ بشه درآخرکره را اضافه کرده وخوب بهم بزنید.