سیب زمینی انگشتی
· ۴ عدد سیب زمینی آبپز له شده
· ۴ ق غ ارد سمولینا ریز
· ۴ ق غ آب
· ۱ ق غ روغن جامد
· نمک
· پاپریکا
· گشنیز تازه
· آرد سوخاری
· آرد
· تخم مرغ ۱ عدد
ابتدا سیب زمینی آب پز له شده را با نمک و پاپریکا و گشنیز خرد شده مخلوط میکنیم . بعد از آن آرد سمولیناو اب و روغن جامد را مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا به صورت خمیر دربیایید . خمیر را به مواد سیب زمینی اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم . مواد را به شکل لوله مانند عکسدرمی آوریم و بعد در آرد و تخم مرغ و آرد سوخاری میغلطونیم و یک ساعت در فریزر میگذارین تا استراحت کنه . و در آخر در روغن داغ سرخ میکنیم و آماده