02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
سیب زمینی انگشتی
سیب زمینی انگشتی

سیب زمینی انگشتی

·       ۴ عدد سیب زمینی آبپز له شده

·       ۴ ق غ ارد سمولینا ریز

·       ۴ ق غ آب

·       ۱ ق غ روغن جامد

·       نمک

·       پاپریکا

·       گشنیز تازه

·       آرد سوخاری

·       آرد

·       تخم مرغ ۱ عدد

ابتدا سیب زمینی آب پز له شده را با نمک و پاپریکا و گشنیز خرد شده مخلوط میکنیم . بعد از آن آرد سمولیناو اب و روغن جامد را مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا به صورت خمیر دربیایید . خمیر را به مواد سیب زمینی اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم . مواد را به شکل لوله مانند عکسدرمی آوریم و بعد در آرد و تخم مرغ و آرد سوخاری میغلطونیم و یک ساعت در فریزر میگذارین تا استراحت کنه . و در آخر در روغن داغ سرخ میکنیم و آماده