77142800 - 77142887 info@t-dco.ir
کیک شیرازی
کیک شیرازی

کیک شیرازی

 

مواد لازم

·       تخم مرغ ۴ عدد

·       شکر ۲۰۰ گرم

·       وانیل نصف ق چ

·       هل ساییده یک  ق م

·       ماست پرچرب ۱۴۰ گرم

·       روغن مایع ۱۵۰ گرم

·       گلاب نصف لیوان

·       آب نصف لیوان

·       عسل یک ق م

·       آرد ۴۰۰ گرم

·       بکینگ پودر یک ق غ سرصاف

·       جوش شیرین نوک ق  م 

 

🌸 شربت

·       ۱ لیوان شکر

·       نصف لیوان آب+ نصف لیوان گلاب

·       ۱ قاشق غذاخوری گلوکز

·       نوک ق چ وانیل

·       نصف ق م آبلیمو

  تهیه شربت:

 همه مواد رو توی قابلمه بریزید کنید و بذارید روی شعله و بعد از به جوش اومدن شعله روکم کتیدتا ۵ دقیقه ریزبجوشه بعدخاموش کنید که سردبشه.

تهیه کیک👇

 تخم مرغ شکر وانیل و هل با همدیگه می زنیم  تا حجیم و کشدار بشه بعد گلاب وآب وماست وعسل روبهش اضافه میکنیم در حد مخلوط شدن  هم میزنیم.آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین الک شده را کم کم به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد روغن مایع را اضافه میکنیم در حد یک دست شدن بالیسک میزنیم. بعد مواد و داخل قالب مافین چرب شده می ریزیم و در فر از قبل گرم شده ۱۹۰ درجه ۲۰ دقیقه می پزیم واز فر بیرون میاریم و شربت سرد شده رو با  قاشق کم‌کم روی کیک های داغ میریزیم میزان شربت بستگی به خودتون داره بعد با پودر پسته تزیین می کنیم.