کیک شیرازی
مواد لازم
· تخم مرغ ۴ عدد
· شکر ۲۰۰ گرم
· وانیل نصف ق چ
· هل ساییده یک ق م
· ماست پرچرب ۱۴۰ گرم
· روغن مایع ۱۵۰ گرم
· گلاب نصف لیوان
· آب نصف لیوان
· عسل یک ق م
· آرد ۴۰۰ گرم
· بکینگ پودر یک ق غ سرصاف
· جوش شیرین نوک ق م
🌸 شربت
· ۱ لیوان شکر
· نصف لیوان آب+ نصف لیوان گلاب
· ۱ قاشق غذاخوری گلوکز
· نوک ق چ وانیل
· نصف ق م آبلیمو
تهیه شربت:
همه مواد رو توی قابلمه بریزید کنید و بذارید روی شعله و بعد از به جوش اومدن شعله روکم کتیدتا ۵ دقیقه ریزبجوشه بعدخاموش کنید که سردبشه.
تهیه کیک👇
تخم مرغ شکر وانیل و هل با همدیگه می زنیم تا حجیم و کشدار بشه بعد گلاب وآب وماست وعسل روبهش اضافه میکنیم در حد مخلوط شدن هم میزنیم.آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین الک شده را کم کم به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد روغن مایع را اضافه میکنیم در حد یک دست شدن بالیسک میزنیم. بعد مواد و داخل قالب مافین چرب شده می ریزیم و در فر از قبل گرم شده ۱۹۰ درجه ۲۰ دقیقه می پزیم واز فر بیرون میاریم و شربت سرد شده رو با قاشق کمکم روی کیک های داغ میریزیم میزان شربت بستگی به خودتون داره بعد با پودر پسته تزیین می کنیم.