77142800 - 77142887 info@t-dco.ir
دسرلیوانی
دسرلیوانی

دسرلیوانی

مواد لازم:

·       شیر ۲ لیوان

·       شکر نصف لیوان

·       نشاسته ذرت ۴ ق غ

·       وانیل نوک ق چ

·       زرده تخم مرغ ۱ عدد

·       خامه صبحانه ۱۰۰ گرم

·       پودر قند ۱ ق غ

·       بیسکوییت پودر شده اندازه لازم

·       میوه خردشده دلخواه

.

طرز تهیه:

اول خامه و پودر قند رومخلوط میکنیم و باهمزن خوب بهم می زنیم تایک دست بشه.توی ظرف دیگه زرده و وانیل رومیزنیم و کنار میذاریم.شیر و نشاسته و شکر رو در قابلمه ای ریخته و روی حرارت میذاریم و مرتب هم میزنیم تا قوام بیاد و مثل فرنی بشه یه ق غ از مواد رو به زرده اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه بعد مخلوط زرده رو به مواد روی حرارت اضافه میکنیم تند تند هم میزنیم و مواد رو از روی حرارت برمیداریم و کمی که از دما افتاد و خنک شد  خامه رو بهش اضافه میکنیم وآرام بهم می زنیم. توی جامها  یه لایه بیسکوییت پودر شده میریزیم رویاون یک لایه کرم و بعد یه لایه ازمیوه مون که نگینی خرد کردیم.و به همین ترتیب ادامه بدین. لایه آخر کرم باید باشه که برای تزئین قشنگ تر میشه.جامها روحداقل ۴ ساعت توییخچال بذارین وقبل ازسروباتکه های میوه تزیین کنید.

یه پیشنهادخوشمزه برای شب یلدا