دسرلیوانی
مواد لازم:
· شیر ۲ لیوان
· شکر نصف لیوان
· نشاسته ذرت ۴ ق غ
· وانیل نوک ق چ
· زرده تخم مرغ ۱ عدد
· خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
· پودر قند ۱ ق غ
· بیسکوییت پودر شده اندازه لازم
· میوه خردشده دلخواه
.
طرز تهیه:
اول خامه و پودر قند رومخلوط میکنیم و باهمزن خوب بهم می زنیم تایک دست بشه.توی ظرف دیگه زرده و وانیل رومیزنیم و کنار میذاریم.شیر و نشاسته و شکر رو در قابلمه ای ریخته و روی حرارت میذاریم و مرتب هم میزنیم تا قوام بیاد و مثل فرنی بشه یه ق غ از مواد رو به زرده اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه بعد مخلوط زرده رو به مواد روی حرارت اضافه میکنیم تند تند هم میزنیم و مواد رو از روی حرارت برمیداریم و کمی که از دما افتاد و خنک شد خامه رو بهش اضافه میکنیم وآرام بهم می زنیم. توی جامها یه لایه بیسکوییت پودر شده میریزیم رویاون یک لایه کرم و بعد یه لایه ازمیوه مون که نگینی خرد کردیم.و به همین ترتیب ادامه بدین. لایه آخر کرم باید باشه که برای تزئین قشنگ تر میشه.جامها روحداقل ۴ ساعت توییخچال بذارین وقبل ازسروباتکه های میوه تزیین کنید.
یه پیشنهادخوشمزه برای شب یلدا