🍰کیک باقلوا
📝مواد لازم:
· تخم مرغ 3 عدد
· شکر 1/4 پیمانه
· هل 1 قاشق چایخوری
· بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
· روغن مایع 1/3 پیمانه
· وانیل 1/4 قاشق چایخوری
· آرد 1و1/2 پیمانه
· مواد لازم برای شربت:
· شکر 1 پیمانه
· آب 1/2 پیمانه
· گلاب 1/2 پیمانه
🍰🍰🍰🍰🍰🍰
طرز تهیه:
تخم مرغها را در ظرفی ریخته وبا شکر و وانیل با همزن میزنیم تا کرم رنگ بشه،آردو بیکینگ پودر را 3 بار الک میکنیم ،قالب 4 گوش به ابعاد 20*20 را کاغذ روغنی انداخته و کمی روی کاغذ را چرب میکنیم. فر را از 15 دقیقه قبل با دمای 180 درجه روشن میکنیم،وقتی مواد تخم مرغی را خوب زدیم هل را به مواد اضافه کرده وسپس روغن رانیز اضافه میکنیم و حدودا"1 دقیقه دیگر میزنیم در حدی که روغن با مواد مخلوط بشه،بعدآرد را افزوده و با لیسک بصورت دورانی خوب مخلوط میکنیم، مواد را درون قالب میریزیم و چند دقیقه استراحت میدیم. درصورت تمایل خلال بادام روی کیک بریزید. حالاقالب رو45 دقیقهدر فر میگذاریم . ،در این فاصله مواد شربت را در ظرفی ریخته مخلوطمیکنیم و روی حرارت میگذاریم تا کمی بجوشد.بهتره کیک رو چند ساعت استراحت بدین بعد از قالب از خارج کنید.وقتی خنک شد با یه چاقوی تیز به شکل لوزی برش بزنید.حالا وقت ریختن شربته.اگه شربت سرد شده کمی اونوگرم کنید و بعد روی تکه های کیک بریزید و با پودرپسته ونارگیل تزیین کنید و.....
🍹نکته:
برای ریختن شربت حتما باید کیک خنک وشربت گرم باشه اگه هرد و داغ باشن کیک خمیر و وارفته میشه.🍰