77142800 - 77142887 info@t-dco.ir
چیزکیک انار
چیزکیک انار

چیزکیک انار

مواد لازم برای لایه زیرین:

·       بیسکوییت ساقه طلايي 2 بسته

·       کره 125 گرم

بیسکویتها رو با آسیاب پودر کرده، کره ذوب شده را اضافه میکنیم، با نوک انگشتان ورز میدهیم تا کاملا کره به خورد بیسکوییت بره، این میشه لایه اول که در ظرف پیرکس سایز متوسط که داخلش رو سلفون کشیدیم به شکلی که از دیواره های ظرف آویزان باشه میریزیم و کاملا با پشت قاشق،  صاف و فشرده میکنیم،  بعد میذاریم تو یخچال، تا لایه دوم رو حاضر کنیم.

🌸 لایه میانی :

·       پنیر لبنه، 200 گرم

·       ژله الوئه را یک بسته

·       خامه صبحانه یک عدد،

·       وانیل،  نصف ق چ

·       شکر 6 ق غ

👇تهیه:

پنیر و خامه و وانیل و شکر رو با همزن با هم مخلوط میکنیم،  یه بسته ژله الوئه را رو با یک لیوان  آب جوش،به روشبن ماری حل میکنیم،  بعد میذاریم  از داغی بیفته واون  رو به مخلوط پنیر و خامه اضافه میکنیم که البتهبا همزن بهتر مخلوط میشه.بعد ظرفمون رو از یخچال خارج کرده و این مواد رو روی لایه اول میریزیم و کاملا صافش میکنیم و میذاریم توی یخچال، ۱ تا۲ ساعت بمونه.

🌸 لایه سوم:

·       1 بسته پودر ژله انار

·       دانه انار ۱ لیوان

ابتدا ژله روازیخچال بیرون آورده و دانه های انار رو به ژله نیم بند اضافه میکنیم و دوباره میذاریمش تویخچال .پودر ژله انار رو بایه لیوان آبجوش حل وبن ماری میکنیم تاکاملا شفاف بشه بعدمی ریزیم روی دانه های انار و دوباره می ذاریم توی یخچال که یه ذره سفت بشه، من که هی میرفتم سر یخچال و هی همش میزدم که خیلی سفت نشه.به نظرم یه نیم ساعتی کشید، باید شل نباشه، ولی خیلی هم سفت نباشه، بعد ژلهرو میریزیم روی دونه های اناروروی ظرف سلفون کشیده و میذاریم توی یخچال حداقل برای12 ساعت.بعد که این مدت، ظرف رو از یخچال خارج کرده، سلفون روش رو برداشته، دوطرف سلوفانزیری رو میگیریم و سعی کنید یواش یواش چیز کیک رو بلند کرده و به ظرف سرو منتقل کنید،بهتره که دونفری انجام بدینش که بتونین راحت از سلفون جداکنید. بعد هم برش بزنید ونوشجااااان😋😋😋