دسرلیالی لبنان
· شیر دوونیم لیوان
· آرد سمید(سمولینا) نصف لیوان
· شکر یک سوم لیوان
· ۱ ق چ وانیل یا یک چهارم لیوان گلاب
· خامه صبحانه صد گرم
شیر و اردسمید و شکر رو با هم مخلوط کرده روی حرارت ملایم هم میزنیم تا غلیظ بشه و در اخر گلاب اضافه میکنیم .در آخر خامه رو اضافه میکنیم.حرارت رو خاموشکرده و در ظرف میریزیم ودر یخچال میزاریم تا خنک بشه .بعد از خنک شدن ،با خامه فرم گرفته و پودر پسته و مغزها تزیین میکنیم و روی اون شیره میریزیم