77142800 - 77142887 info@t-dco.ir
دسرلیالی لبنان
دسرلیالی لبنان

دسرلیالی لبنان

·       شیر  دوونیم لیوان

·       آرد سمید(سمولینا) نصف لیوان

·       شکر یک سوم لیوان

·       ۱ ق چ وانیل یا یک چهارم لیوان گلاب

·       ‌خامه صبحانه  صد گرم

شیر و اردسمید و شکر رو با هم مخلوط کرده روی حرارت ملایم هم میزنیم تا غلیظ بشه و در اخر گلاب اضافه میکنیم .در آخر خامه رو اضافه میکنیم.حرارت رو خاموش‌کرده و در ظرف میریزیم ودر یخچال میزاریم تا خنک بشه .بعد از خنک شدن ،با خامه فرم گرفته و پودر پسته و مغزها تزیین میکنیم و روی اون شیره میریزیم