کیک یخچالی
مواد لازم:👌
· 1.5 پاکت بیسکوییت پتی بور کاکائویی
· 1 لیتر شیر
· 3 ق غ نشاسته (گندم)
· 4 ف غ آرد
· 1 لیوان سرخالی شکر
· 1/2 ق چ وانیل
· 1 ق غ کره
· برای سس شکلاتی:
· 1پاکت خامه صبحانه(200 میلی)
· 1لیوان شکلات تختهای خردشده
طرز تهیه:👌
برای درست کردن سس شکلاتی خامه را داخل قابلمه بریزید به اندازه ای گرم کنید که نجوشه. سپس خامه را ازروی اجاق بردارید و شکلات خرد شده را داخل خامه گرم شده بریزید و تا زمانیکه شکلات آب بشه و با خامه کاملاً مخلوط شود هم بزنید.
بعد نشاسته ، آرد و شکر را داخل قابلمه بریزید و همبزنید شیر را کم کم اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید دقت کنید گلوله نشه. قابلمه را روی اجاق بذارید و در حالیکه مدام با همزن دستی هم میزنید تا زمانیکه غلیظ بشه بپزید. سپس از روی اجاق بردارید وانیل و کره را اضافه کنید و هم بزنید بیسکوییت ها را داخل سینی بچینید و مقداری از پودینگ سرد شده رو روی بیسکوییت ها بریزید دوباره بیسکوییت بچینید و بقیه پودینگ را روی بیسکوییت ها بریزید وتاتمام شدن بسکویتها ادامه بدین.روی لایه بالایی سس شکلاتی بریزید و یک روزداخل یخچال نگه دارید.