کیک سیب و دارچین
· فوق العاده خوشمزه و خوش باف
· تخم مرغ ۴ عدد متوسط
· آرد قنادی :۱۳۰ گرم
· شکر: ۱۱۰ گرم
· روغن مایع: ۶۰ گرم
· بکینگ پودر :نصفق چ سرپر
· سیب ۱ عدد(پوست گرفته و خرد کنید وبا دارچین مخلوط کنید)
· آب ولرم :یک ق غ
· گلاب :یک ق غ
· عصاره هل: ۲_۳ قطره
· عصاره وانیل نصف ق چ
👇تهیه👇
ابتدا زرده و سفیده رو جدا کنید سفیده رو با نصف شکر هم بزنید که به صورت خامه ای فرم بگیره. بعد زرده ها رو با بقیه شکرو گلاب و آب و طعم دهنده ها ۵ دقیقه هم بزنید که کرم رنگ و پفکی بشه.بعد روغن رو اضافه کنید چند ثانیه هم بزنید بعد سفیده و زرده رو با لیسک آروم فولدکنید. آرد و بکینگ پودررو الک کنید و آروم با لیسک هم بزنید. (بصورت دورانی وفقط دریک جهت) بعد تو کپسول نصف مایه کیک بریزید یکلایه سیب بعد بقیه مایه.
🌸 کپسولها روپرنکنید.
کیک رو در فرگرم شده بادرجه ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه پخت کنید بعد که کمی سرد شد از وسط برش بدید و پودرقندو دارچین بریزید.