77142800 - 77142887 info@t-dco.ir
کیک سیب و دارچین
کیک سیب و دارچین

کیک سیب و دارچین

·       فوق العاده خوشمزه و خوش باف

·       تخم مرغ ۴ عدد متوسط

·       آرد قنادی :۱۳۰ گرم

·       شکر: ۱۱۰ گرم

·       روغن مایع: ۶۰ گرم

·       بکینگ پودر :نصفق چ سرپر

·       سیب ۱ عدد(پوست گرفته و خرد کنید وبا دارچین مخلوط کنید)

·       آب ولرم :یک ق غ

·       گلاب :یک ق غ

·       عصاره هل: ۲_۳ قطره

·       عصاره وانیل نصف ق  چ

       👇تهیه👇

ابتدا زرده و سفیده رو جدا کنید سفیده رو با نصف شکر هم بزنید که به صورت خامه ای فرم بگیره. بعد زرده ها رو با بقیه شکرو گلاب و آب و طعم دهنده ها ۵ دقیقه هم بزنید که کرم رنگ و پفکی بشه.بعد روغن رو اضافه کنید چند ثانیه هم بزنید بعد سفیده و زرده رو با لیسک آروم فولدکنید. آرد و بکینگ پودررو الک کنید و آروم با لیسک هم بزنید. (بصورت دورانی وفقط دریک جهت) بعد تو کپسول  نصف مایه کیک بریزید یک‌لایه سیب بعد بقیه مایه.

🌸 کپسولها روپرنکنید.

کیک رو در فرگرم شده بادرجه ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه پخت کنید بعد که کمی سرد شد از وسط برش بدید و پودرقندو دارچین بریزید.