کوکی دارچینی
مواد لازم
· کره (هم دمای محیط) ۱۰۰ گرم
· شکر قهوه ای ۸۰ گرم
· تخم مرغ ۱ عدد (۵۲ گرم بدون پوست )
· وانیل مایع ۱/۲ ق چ
· (یا یک چهارم ق چ پودر وانیل )
· پودر دارچین ۱ ق چ
· آرد قنادی ۱۵۰ گرم
· بکینگ پودر ۱ ق چ
· نمک ۱/۴ ق چ
· مغز گردو ۱/۲ پیمانه
· شکلات چیپسی ۱/۲ پ
· جهت رومال
· شکر ۲ ق غ
· پودر دارچین ۱ ق چ
🍁تعداد کوکی حدود ۲۲ عدد کوکی ۲۰ گرمی
🍁دمای فرگازی ۱۸۰ درجه سانتی گراد .و دمای فر برقی ۱۶۰ درجه با فن روشن.
🍁 شکر قهوه ای با شکر سفید جایگزین میشود و البته طعم و رنگ کمی متفاوت میشود.
طرز تهیه
کره نرم و شکر قهوهای را با همزن برقی بزنید تا تغییر رنگ دهد (۳ الی ۴ دقیقه ) . تخم مرغ ،وانیل و پودردارچین را اضافه کنید و با همزن بزنید تا کرم رنگ و یکدست شود.آرد ، بکینگ پودر و نمک را از الک رد کرده اضافه کنید و با قاشق یا لیسک در حد مخلوط شدن هم بزنید.مغز گردوخرد شده و شکلات چیپسی را هم اضافه کنید و فولد کنید تا یکدست شود.خمیر را در کیسه فریزر قرار داده به مدت یک الی ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.حدود ۲۰ گرم از خمیر جداکرده با دست گرد کنید و کمی فشار دهید سپس در مخلوط شکر و پودر دارچین بغلتانید و درسینی که کاغذ انداخته اید با فاصله قرار دهید . سینی را در فرگرم به مدت ۹ الی ۱۰ دقیقه قرار دهید. وقتی زیر و اطراف کوکی کمیطلایی شد کافیست .پخت بیشتر باعث میشود کوکی بعد از خنک شدن سفت شود.کمی که کوکی ها خنک تر شد روی توری فلزی قرار دهید تا کاملا خنک شوند. سپس در ظرف لاکی در بسته قراردهید تا خشک نشوند و برای چند روز نرم و خوشمزه باقی بمانند.