پاناكوتاانبه 🍹
موادلازم
· (برای4 نفر)
· انبه رسیده 3 عدد
· پودرژلاتین 2ونیمق غ
· شیر1لیوان
· خامه 1 لیوان
· شکر5 ق غ
· وانیل نوک ق چ
طرز تهيه:
برای لايه زير انبه رو پوست گرفته وله ميكنيم.میریزیم توی یه ظرفو رو حرارت ميذاريم وبعد يه قاشق ژلاتين تو يه مقدار آب جوش حل ميكنيم و به انبه اضافه ميكنيم حالاتو ظرف دلخواه (بهتره جام باشه) میریزیم تایک سوم جام پربشه وظرف رومیذاریم تو يخچال تاخودشو بگيره ونیم بندبشه.(مثل سفیده تخم مرغ)برای لايه بالاش شير + خامه+ شكر+وانيل +1.5ق پودر ژلاتين همه رو می ریزیم توی ظرف وحرارت ميذاريم وبهم میزنیم تابه نقطه جوش برسه.بلافاصله ازروی حرارت برمیداریم واجازه میدیم تاخنک بشه.حالا لایه دوم رو توی جام ميريزيم رو انبه اي كه خودشو گرفته،ودوباره جام رومیذاریم توی یخچال تا دسر کاملا سفت وآماده بشه.برای تزیین هم ازپودر یا خلال پسته استفاده کنید.
به همين سادگي