02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
کوکی بادامی
کوکی بادامی

کوکی بادامی

این شیرینی داخلش آرد نداره

و فقط آرد بادام استفاده میشه آرد بادام رو من خونگی تهیه میکنم برای تهیه اش بادام رو سی ثانیه درآب جوش بریزید بعد آبکش کنید و بلافاصله بریزید داخل آبی که توش یخ ریختید تا پوست قهوه ایش جدا بشه و داخل فر ۱۵۰ درجه به مدت تقریبا بیست تا سی دقیقه بزارید تا خشک بشه بعد میتونید آسیاب کنید.

مواد اولیه:

·       شکر 200 گرم

·       آرد بادام 180 گرم 

·       سفیده تخم مرغ  ۳عدد بزرگ

·       آبلیمو ۱ق غ

طرز تهیه:

شکر و آرد بادامو سفیده تخم مرغ رو خوب با هم مخلوط کنید تا خمیری چسبنده بشه بعد روی حرارت ملایم بذارید تا شکر کاملا حل بشه و اولین قل رو که زد خاموشش کنید و خمیر رو روی یک سطح تمیز نازک پهن کنید و آبلیمو رو اضافه کنید حدودا نیم ساعت که گذشت میتونید قیف بزنیدو روی اون رو به دلخواه با خلال بادام یا پسته تزئین کنید و داخل فر ۱۵۰ درجه به مدتت قریبی سی الی سی و پنج دقیقه بپزین.