77142800 - 77142887 info@t-dco.ir
موس انار
موس انار

موس انار

🍧:موس دسرسردو غلیظ رومیگن و واژه فرانسوی هست.

📝موادلازم:

·       پودر ژلاتین........... 2 ق غ

·       آب سرد.............. نصف پیمانه

·       انار دون شده............5 قاشق غذاخوری

·       آب انار................ 2 لیوان

·       شکر.................. نصف پیمانه

·       خامه فرم گرفته...... 200 گرم

·       وانیل ..................یک سوم ق چ

·       شربت انار.............4 قاشق غذا خوری

·       (یک لیوان آب انار+4ق غ شکر رو 5دقیقه بجوشونید تا غلیظ بشه)

 روش تهیه:

ژلاتین را روی آبسرد می پاشیم و روی بخار آب حل می کنیم .یک لیوان آب انار و شکر را با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا شکر حل شود . ژلاتین حل شده راکم کم اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم .وقتی کمی خنک شد خامه فرم گرفته و وانیل رو همراه با شربت انار را اضافه می کنیم وبالیسک به آرامی هم میزنیم. بعد نصف دانه های انار را اضافه کرده ومخلوط می کنیم.دسر را در ظرف تک نفره می ریزیم و به مدت 4 تا 5 ساعت در یخچال قرارمی دهیم.برای تزیین ازدانه های انار و خلال پسته استفاده کنید.