دونات لقمه ای
📝چی لازم داریم؟
· 2 و نیم لیوان :آردسفید
· روغن مایع برای سرخکردن:به اندازه کافی
· 3 ق غ :شکر
· 1 لیوان: شیر گرم
· 1 عدد: تخم مرغ
· 50 گرم :کره نرم( 3 ق .غ )
· 1ق .غ :مایه خمیرفوری
· 1 ق .م :بکینگ پودر
· 1/2 ق چ وانیل
👩🏻🍳طرز تهیه:
اول آردوبیکینگ پودر رو مخلوط کرده وسه بارالک کرده وآماده نگه میداریم.بعد کره وشکر و شیر رو مخلوط کرده بادورمتوسط همزن چنددقیقه میزنیم تاکرم رنگ بشه.حالا نوبت تخم مرغ و وانیله که به مایه اضافه کنیم و بازچند دورخوب مخلوط بشه.حالامایه خمیر رو توی نیم لیوان آب ولرم ریخته ویه نعلبکی روشمیذاریم و ده دقیقه استراحت میدیم تا پف کرده وآماده بشه.حالا این مایه خمیرعمل اومده رو به مایه شکروتخم مرغ اضافه کرده وبالیسک چند باربهم میزنیم تا یکدست بشه.بعد آرد رو کمکم به این مایه آماده اضافه کرده وبصورت دورانی بهم میزنیم تا خمیریک دست بشه.حالا دستون رو چرب کرده و5دقیقه خمیرو ورز بدید تا خمیربدست نچسبه. بعد ظرفی را با روغن مایع کامل چرب کنید و خمیر را پشت و رو چرب کنید ودر ظرف بگذارید روی آن را با سلفون بپوشانید و حوله ای روی آن قرار بدید و در جای گرمبه مدت حداقل دوساعت استراحت بدید تا حجیم بشه .بعد از استراحت خمیر رادوباره کمی ورزبدید و پهن کنید و به اندازه دلخواه قالب بزنید من با ماسوره نون خامه ای قالب زدم خمیرهای قالب زده رونیم ساعت دوباره استراحت بدید و بعد توی ظرف گودباروغن مایع فراوان سرخ کنید .
نکته:
شعله درزمان سرخ کردن شیرینی بایدخیلی ملایم باشه تاخمیرها مغزپخت وبرشته بشن.دوناتهاروتوی یه توریمیذاریم تاخنک بشن وروغن اضافی اون خارج بشه.حالا این شیرینی های خوشگل وخوشمزه باشیره انگوریاخرما ویاشکلات ذوب شده تزیین ونوش جان کنید