کیک کدوحلوایی
· در این دستور هرلیوان 240 میلی لیتره
· اندازه قالب 20 در20
· 1 لیوان یا 140 گرمآرد
· 1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر
· 1 قاشق چای خوری جوش شیرین
· وانیل
· 1 قاشق مرباخوری دارچین
· پودر میخک
· 1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل
· 1 لیوان یا 200 گرمشکر
· 2 تخم مرغ بزرگ یا3 تخم مرغ متوسط
· نصف لیوان یا108 گرم روغن مایع
· 1 لیوان یا 240 گرم پوره کدوحلوایی
کدوحلوایی رو بخارپزکنین تا کاملا نرم شه بعد وقتی هنوز گرمه، پوره کنین و از الک رد کنین.تخم مرغ هارو با شکر بزنین ،روغن و پوره رو اضافه کنین و بزنین ، مواد خشک رو باهم مخلوط کنین والک کنین و اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین.داخل قالب که کاغذ روغنی گذاشتین بریزین و 35-40 دقیقه در فر گرم شده 175 درجه بپزین وبعدازاین مدت باسیخ چوبی تست کنین.