02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
کیک کدوحلوایی
کیک کدوحلوایی

کیک کدوحلوایی

·       در این دستور هرلیوان 240 میلی لیتره

·       اندازه قالب 20 در20

·       1 لیوان یا 140 گرمآرد

·       1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر

·       1 قاشق چای خوری جوش شیرین

·       وانیل

·       1 قاشق مرباخوری دارچین

·       پودر میخک

·       1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل

·       1 لیوان یا 200 گرمشکر

·       2 تخم مرغ بزرگ یا3 تخم مرغ متوسط

·       نصف لیوان یا108 گرم روغن مایع

·       1 لیوان یا 240 گرم پوره کدوحلوایی

کدوحلوایی رو بخارپزکنین تا کاملا نرم شه بعد وقتی هنوز گرمه، پوره کنین و از الک رد کنین.تخم مرغ هارو با شکر بزنین ،روغن و پوره رو اضافه کنین و بزنین ، مواد خشک رو باهم مخلوط کنین والک کنین و اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین.داخل قالب که کاغذ روغنی گذاشتین بریزین و 35-40 دقیقه در فر گرم شده 175 درجه بپزین وبعدازاین مدت باسیخ چوبی تست کنین.