کلوچه خرمایی
· آرد 2 و نیم لیوان
· شکر 1/2 لیوان
· شیر ولرم 1/3 لیوان
· نمک 1/4 ق چ
· پودر مخمر 2 ق چ
· کره 4 ق غ
· خرما مقدار لازم
طرز تهیه : آرد ،شکر ، نمک و پودر مخمر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید. شیر ولرم را کم کم به مواد خشک اضافه کنید و پس از اینکه مواد مخلوط شدند کره آب شده را اضافه کنید. سپس با دست ورز بدین تا خمیر لطیف و یکدستی بدست بیاد.خمیر رو در کاسه که چربب شده بذارین و 1 ساعت در جای گرم استراحتبدین. بعدخمیر را به 14 قسمت مساوی تقسیم کنید ، خمیر ها را با دست گرد کنید ودوباره15 دقیقه استراحت بدین.خرمای بی هسته رو با له کنید بعد خمیرها را کف دست تان پهن کنید و مقداری خرما در وسط هر خمیر بذارین ، خمیر را از اطراف جمع کنید و گرد کنید. خمیرها را توی سینی بچینید ،مرکز اونوا با انگشت کمی گود کنید و با برش بر سطح به شکل گل دربیارین.زرده تخم مرغ روبزنید و روی کلوچه ها رورومال کنید و سینی را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم شده به مدت 10 – 15 دقیقه بذارین تا کلوچه ها طلایی بشن.