02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
کماج تابه ای
کماج تابه ای

کماج تابه ای

 

·       تخم مرغ 2عدد

·       ماست 1لیوان

·       شکر 1لیوان

·       آرد برنج 2لیوان

·       بکینگ پودر 1ق م

·       وانیل 1/4ق چ

·       دارچین ۱/۲ق چ

 

طرز تهیه

تخم مرغ+ماست+شکر+وانیل+دارچین+بکینگپودر همه را با هم مخلوط کرده هم بزنید تا مخلوط یکدست شود سپس آرد برنج را کم کم اضافهکرده و هم بزنید تا مایه ای با غلظت ماست پر چرب درست بشه. روی ظرف را بپوشونید ویکساعت استراحت بدین. در تابه مقداری روغن ریخته و باملاقه مایه نان را در تابه بریزید و باحرارت ملایم و در بسته سرخ کنید  بعد نان رابر گردونید تا روی دیگه اون سرخ بشه.

میتوانید به دلخواه به مایه نان کشمش و گردو اضافه کنید .

ضخامت نان بستگی به سلیقه شما داره

این نان تابه ای دراستان مازندران و گیلان تهیه میشه و مقادیر مواد در مناطق مختلف کمی متفاوته.

🌹 بامربا یاعسل تزیین کنید.