🍎نان سیب 🍏
📝موادلازم
· شیر ولرم ۱ پیمانه
· خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
· شکر ۱ قاشق غذا خوری
· تخم مرغ ۲ عدد+ ۱ زرده
· شکر ۱/۲ پیمانه
· کره ۱۰۰ گرم
· روغن مایع ۱/۲ فنجان
· آرد ۴-۵ پیمانه
· 🍎برای موادمیانی
· سیب ۳_۴عدد
· کره ۱ ق غ
· شکر ۱/۲ پیمانه
· گلاب ۴_۵ ق غ
· پودردارچین نصف ق غ(دلخواه)
· گردو خردشده ۳ ق غ
👩🍳طرز تهیه:
۱- شیر را گرم کنید. شیر باید درحدی گرم باشد که در عین اینکه گرم است دست را نمی سوزونه . در ظرف مناسبی یک قاشق غذاخوری شکر و یک غذاخوری خمیرمایه فوری رو کمی همبزنید و روشو بپوشونید حدود پنج دقیقه تا عمل بیاد .
۲- در ظرفی دیگه۲عدد تخم مرغ و نصف پیمانه شکر و وانیل را ریخته و بزنید تا کشداربشه . صدگرم کره ونصف فنجان شکر را اضافه و هم بزنید . خمیرمایه عمل آمده رو اضافه کنید ، آرد را کم کم اضافه کنید وبالیسک هم بزنید ،بعد با دست شروع به ورز دادن کنید ، هروقت احساس کردیدآرد نیاز داره خیلی کم اضافه کنید تا خمیر لطیف بشه و به دست نچسبه . حدود پنج دقیقه ورز بدین .وبعدچندین بارخمیر رادردست گرفته و محکم به سطح بکوبید تاخمیرتون کاملا منسجم بشه.خمیر را در ظرف گود تمیزی بذارین ، روشو بپوشونید تا حجمش چند برابر بشع .
۳- سیب را پوست گرفته، رنده ریز کنید یا ریز ریز خرد کنید . نصف پیمانه شکر و چند قاشق گلاب و یک ق غ کره به سیب ها اضافه کرده وروی حرارت ملایم بذارید تا خوب نرم بشن. شعله روخاموش کنیدو گردو وپودر دارچین اضافه و اجازه بدین خنک بشه.
۴- بعد ازور آمدخمیر پف اون رو بگیرید .از خمیر چانه هایی اندازه گردوی درشت بگیرید و بازکنید از موادمیانی در آن بگذارید و به شکل دلخواه بپیچید . خمیر را با فاصله در تابه چرب شده بگذارید. مجدد روشو بپوشونید تا یک ربع الی استراحت کنه . فررا روی حرارت ۱۸۰ روشن کنید. روی خمیر هاروبا مخلوط با زرده تخم مرغ هم زده و کمی زعفران رومال کنید،وخمیرها روتازمانی که طلایی بشن توی فربذارین.
🌹نوش جان