مرباخرمالو
خرمالو ها به چهارقسمت تقسیم کنید و با چاقو پوستشون رو جدا کنید هم وزن خرمالو های پوست کنده شکر روی اونها بریزید وبا اضافه کردن نصف لیوان گلاب بذارید یک شب داخل یخچال بمونه.بهتره ازخرمالو های رسیده استفاده کنید تا مربا طعم گس پیدا نکنه .خرمالو ها آب میندازن و نیازی نیست آب اضافه کنید قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار بدید تا بجوشه و شکر ها کاملا حلبشن و مربا به قوام لازم برسه و در آخرکمی آبلیمو رو اضافه کنید.و حرارت رو خاموش کنید.اگر بعد خنک شدن دیدید مربای شما طعم گس داره میتونید خرمالو ها رو پوره کنید و ازش تو کیک خرمالو استفاده کنید. داخل کیک به هیچ عنوان طعم گس احساس نمیشه .