کیک شربتی پرتقالی
🍊مواد
· برای شربت
· ۲ لیوان شکر
· ۱ لیوان آب+ ۱ لیوان آبپرتقال
· آب نصف لیمو
برای کیک
· 4 تخم مرغ
· 1/2لیوان شکر
· 1استکان روغن مایع
· 1لیوان آرد
· 1لیوان آرد سمولینا
· 1لیوان ماست
· 1/2ق چ وانیل
· 1 ق غ بیکینگ پود
· رنده پوست1عدد پرتقال
· 2 قاشق غذاخوری روغن
· 2قاشق غذاخوری آب پرتقال تازه
· اندازه قالب: پیرکس28 * 28 مربع
👇تهیه👇
مواد شربت را باهم مخلوط کنیدو روی حرارت زیاد قرار بدین تا شروع به جوشیدن کنه بعد 5 دقیقه باشعله کم بجوشونید و بذارید خنک بشه.آردها و بیکینگ پودر را مخلوط کرده چندبارالک کنید.برای کیک ، تخم مرغ و شکر و وانیل را بزنید تا رنگ اون بخوبی سفید بشه. بعد روغن،، ماست؛ رنده ی پوست پرتقال رو را اضافه کرده و مخلوط کنید. آردرادر۳ مرحله به مایه قبلی اضافه وبالیسک بهم بزنید تا مواد کاملا یکدست بشه.موادرو در قالب چرب شده ریخته وبمدت 35 دقیقه در فر از قبل گرم شده 180 درجه بپزید. بذارید 5 دقیقه بعد از پختن خنک بشه.و آب پرتقال را روی کیک بریزید. بذارید خوب خنک بشه. سپس کیک خنک شده را با شربت خنک شده آغشته کنید. بذارید 2-3 ساعت درمحیط آشپزخونه باشه. با پسته و نارگیل تزئین کنید.
❤نوش جان