77142800 - 77142887 info@t-dco.ir
دسرخرمایی
دسرخرمایی

دسرخرمایی

مواد لازم:

·       ۵۰۰گرم خرمای بدون هسته

·       کره: ۱۰۰ گرم

·       پودر هل :۱ق چ

·       پودر دارچین:۱ق چ

·       بیسکویت پتی پورساده یک بسته

·       کنجد به میزان دلخواه

 

📝طرز تهیه:

هسته خرما رو جداکنید وداخل تابه بریزید باحرارت ملایم  وباپشت قاشق چوبی یا گوشت کوب له کنید و کره رو اضافه وخوب مخلوط کنید. پودر هل ودارچین رو اضافه کرده واز روی حرارت بردارید .یک نایلون فریزر رو سطح کار باز کنید وخرما روروش قرار بدید ویک نایلون فریزر روش بزارید وبا وردنه باز کنید تا شکل مستطیل بشه وبیسکویتها رو روش بچینید وآرام رول کنید وپشت وروی دسر روکنجد بزنید وتو همون نایلون پیچیده وبه مدت یکساعت بذارید توی یخچال بعد برش بزنید وبا یه فنجون چای نوش جان کنید.نکته:خرما رو یادتون باشه بدون هسته وزن کنید یعنی بدون هسته ۵۰۰گرم باشه.میتونید داخل پوره خرما به دلخواه پودر گردو یا پسته بریزید .