کیک پنیری
📝مواداولیه:
· تخم مرغ 4 عدد
· شکر 3/4 پیمانه
· ماست 3/4 پیمانه
· روغن 1/2پیمانه
· آرد 2 و 1/4پیمانه
· بکینگ پودر 1 ق غ
· وانیل نصف ق چ
· پنیر ماسکارپونه 200 گرم(حتما بی نمک)
· قالب پاوند کیک میان تهی
· روغن جداکننده 1ق غ
🌼روغن جداکننده=1قغ روغن جامد+1ق غ آرد که خوب باهم مخلوط شده
👇 شروع:
ابتدا فر روبا درجه180روشن کنید.قالب رو با برس باروغن جداکننده چرب کرده وکناربذارید. بکینگ پودر+آردرودرسه مرحله الک کرده وکناربذارید. شکر و پنیر روتوی یه کاسه مخلوط کرده و۴ تا۵ دقیقه خوب بزنیدتاکرم رنگ ویکدست بشه. تخم مرغ ها +وانیل رو چند دقیقه با دورکند همزن خوب بزنید تاسفید رنگ بشه. مخلوط شکروپنیر روبه تخم مرغها اضافه کرده و خوب بهم بزنید تامواد یک دست بشه،(یک تادو دقیقه)درمرحله بعد ماست رواضافه کنید و۳۰ ثانیه مخلوط کنید، روغن مایع رو هم به همین ترتیب.حالا همزن روکنار بذارید و آرد رو توی سه مرحله به مواد قبلی اضافه کرده و با لیسک وخیلی آروم و به شکل دورانی بهم بزنید.مایه کیک رو در قالب (ترجیحا میان تهی) چرب شده بریزید.حالاروی پنجره وسط فر گرم شده به مدت45 تا 50دقیقه بذارید.مدت زمان پخت باتوجه به نوع فر ها متفاوته ؛ وکم وزیاد میشه ؛بعداز 40 دقیقه حتما باسیخ چوبی تست کنید.
♥نوش جان