چیزکیک انار
مواد لازم برای لایه زیرین:
· بیسکوییت ساقه طلايي2 بسته
· کره 125 گرم
بیسکویتها رو با آسیاب پودر کرده، کره ذرب شده را اضافه میکنیم، با نوک انگشتان ورز میدهیم تا کاملا کره به خورد بیسکوییت بره، این میشه لایه اول که در ظرف پیرکس سایز متوسط که داخلش رو سلف نکشیده ایم به شکلی که از دیواره های ظرف آویزان باشد میریزیم و کاملا با پشت قاشق، صاف و فشرده اش میکنیم، بعد میذاریم تو یخچال، تا لایه دوم رو حاضر کنیم.
🌸ی لایه میانی چیز کیک :
· پنیر لبنه، 200 گرم
· ژله الوئه را یک بسته
· خامه صبحانه یک عدد،
· وانیل، نصف ق چ
· شکر 6 ق غ
👇تهیه:
پنیر و خامه و وانیل وشکر رو با همزن با هم مخلوط میکنیم، یه بسته ژله الوئه را رو با یک لیوان آب جوش،به روشبن ماری حل میکنیم، بعد میذاریم ازداغی بیفته واون رو به مخلوط پنیر و خامه اضافه میکنیم که البته با همزن بهتر مخلوط میشه.
بعد ظرفمون رو از یخچال خارج کرده و این مواد رو روی لایه اول میریزیم و کاملا صافش میکنیم و میذاریم توی یخچال،۱ تا۲ ساعت بمونه.
🌸 لایه سوم:
· 1 بسته پودر ژله انار
· دانه انار ۱ لیوان
ابتدا ژله روازیخچال بیرون آورده و دانه های انار رو به ژله نیم بند اضافه میکنیم و دوباره میذاریمش تو یخچال.پودر ژله انار رو بایه لیوان آبحوش حل وبن ماری میکنیم تاکاملا شفاف بشه بعد می ریزیمروی دانه های انارودوباره می ذاریم توی یخچالکه یه ذره سفت بشه، من که هی میرفتم سر یخچال و هی همش میزدم که خیلی سفت نشه.به نظرمیه نیم ساعتی کشید، باید شل و ابکی نباشه، ولی خیلی هم سفت نباشه، بعد ژله رو میریزیمروی دونه های اناروروی ظرف سلفون کشیده و میذاریم توی یخچال حداقل برای 12 ساعت.
بعد که این مدت، ظرف رواز یخچال خارج کرده، سلفون روش رو برداشته، دوطرف سلوفان زیری رو میگیریم و سعی کنیدیواش یواش چیز کیک رو بلند کرده و به ظرف مورد نظر منتقل کنید، بهتره که دونفری انجام بدینش که بتونین راحت از سلفون جداکنید. بعد هم برش بزنید و حالش رو ببرین.
نوش جااااان😋😋😋