کیک دبل چاکلت🍫
مواد لازم👉
· 2عدد تخم مرغ
· شکر ۱ لیوان (دسته دار)
· روغن مایع نصف لیوان
· شیرنصف لیوان
· ب پ ۳ ق چ
· پودر کاکائو ۳ ق غ
· لیوان آرد ۱/۵ لیوان
· فندق خرد شده برای تزیین و داخل کیک نصف لیوان
· شکلات چیپسی ۱ لیوان
👈طرز تهیه 👉
تخم مرغ و شکر رابا همزن خوب زده تا کرم رنگ بشه. بعد روغن و شیر را اضافه می کنیم ودوباره میزنیم 2قاشق فندق خرد شده در این مرحله اضافه می کنیم وبالیسک هم می زنیم.در این جا ۲ ق غ سس شکلاتی اضافه کنید ومواد را در حد مخلوط شدن هم بزنید. مواد خشک را با هم ترکیب کرده الکمی کنیم وبا مواد مایع با لیسک به صورت دورانی بهم میزنیم. فر را از قبل با حرارت 170 درجه گرم میکنیم و مواد را در قالبی که کف و کناره های ان را باروغن چرب کرده ایم میریزیم ودر فر میذاریم به مدت 30تا 35 دقیقه. کیک را که ازفر درآوردین اجازه بدین کمی ازگرمی بیفته وبعد با سس شکلات وفندق خردشده تزیین کنید .برای تهیه سس؛ شکلات چیپسی رو بن ماری کنید و بعد از ذوب شدن ۲ ق غ روغن مایع اضافه کرده وخوب بهم بزنید.