🍎 اسلایس سیب
موادلازم:
· آرد ۲۲۰ گرم
· شکر ۱۰۰ گرم
· شیر یک لیوان سرخالی
· بکینگ پودر نصف ق غ
· تخم مرغ ۴ عدد
· روغن مایع ۱۲۵ میلی لیتر
· وانیل نوک ق چ
· روغن جداکننده یک ق غ(یک ق غ آرد+یک ق روغن جامد)
· مغز تخمه یاخلال پسته وبادام کمی
مواد میانی:
· سیب ۲ عدد بزرگ
· شکر دوق غ
· دارچین ۱ ق م
· گردوخرد شده ۳ ق غ
📝طرز تهیه:
ابتدا تمام موادرایک ساعت جلوتر ازیخچال بیرون آورده تابه دمای محیط برسه.فر روباحرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم بشه.آردوبیکینگ پودر رامخلوط کرده سه بارالک می کنیم وکنار می ذاریم.سیب را درشت رنده کرده با شکر مخلوط کنید و روی حرارت بذارین تا سیب پخته بشه و آبش کشیده بشه. وقتی سیبها پخته شد دارچین و گردو را اضافه کرده وبهم می زنیم و از روی حرارت برمی داریم.قالب ۳۰×۲۰را با روغن جدا کننده چرب می کنیم وکنار می ذاریم.تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن خوب هم زده تاکرم وکشداربشه.روغن مایع را اضافه کرده وخوب بهم می زنیم.سپس آرد، بیکینگ پودرالک شده و شیر را به تناوب اضافه کرده و بالیسک خوب بهم می زنیم.سپس نصف از مواد را در قالب ریخته صاف کرده و در فر گرم به مدت ده دقیقه قرار می دیم. بعداز۱۰ دقیقه ازفر بیرون آورده مواد میانی (سیب ودارچین)را ریخته خوب صاف می کنیم. مابقی مواد کیکرا روی سیبها میریزیم وبا خلال بادام یامغز تخمه تزیین می کنیم. قالب را مجددا در فر بمدت 15 تا 20 دقیقه قرار میدیم تازمانی که روی شیرینی طلایی بشه .
بعدازبیرون آوردن شیرینی ؛اجازه می دیم تاخنک بشه ؛بعد با چاقوی اره ای به تکه های هم اندازه برش می زنیم.
میتوان به جای سیب از خرمای نرم شده باهمان گردو و دارچین استفاده کرد.
❤️تمام