نان کنـدوعسلی
📝مواد لازم :
· آب :ولرم یک پیمانه
· آرد: ب میزان لازم
· روغن مایع:یک چهارم پیمانه
· ماست :یک دوم پیمانه
· شیر خشک :یک ق. غ
· شکر :دو ق غ
· کنجد و سیاه دانه :برای تزیین
· مایه خمیر فوری :نصف ق غ
· نمک : نصف ق غ
· کمی پنیروگردوی خردشده برای مغزنان
· زرده تخم مرغ برای رومالیک عدد
· شیرولرم برای رومال چندق غ
✍️طرزتهیه :
ابتدامایه خمیر رو با کمی شکر و نصف لیوان آب ولرم مخلوط کرده استراحت میدیم تاعمل بیاد.بعد بقیه ی مواد(به جز آرد)را باهم مخلوط کنید و خوب بهم بزنید. توی این مرحله آرد الک شده رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرمی بدست بیاد.آردروکم کم اضافه کنید و ورز بدین تاحدی که خمیربدست نچسبه.دقت کنید آرد بیش ازحداضافه نکنید زیرا خمیرسنگین شده وپف نمی کنه.باید با ورز داد نچسبندگی خمیررابگیرید . بعد روی خمیر رو بپوشونیدیکساعت بذارید جای گرم تا ور بیادودوبرابربشه.حالادوباره خمیرروکمی ورز میدیم تاپفش گرفته بشه .ته قالب گردی رو چربکنید و از خمیر اندازه ی فندق بردارید و کف دست پهن کنید کمی پنیـر و گردو روی خمیرقرار بدید و بعد گردش کنید وبین دوتاکف دست اونوقلقلی کنید تا مواد داخلش خوب پوشیده بشه.در قالب جفت جفت و چسبیده بهم بچینید. این گلوله های کنارهم توی فربهم میچسبن ونان شکل کندوی عسل میگیره.در ظرفی یک زرده تخم مرغ و کمی شیـر مخلوط کنید و با فرچه روی خمیر بمالید و روش را به دلخواه کنجد و سیاه دانه بپاشید و در فر دمای صد و هشتاد درجه به مدت نیم ساعت قرار دهید تا طلایی بشه.بعد از پختن و سرد شدن رویش عسل بریزید. به این نان سنگفرشی هم گفته میشه.
❤️نوش جاااانتان