کیک گردوعسل
موادلازم:تخممرغ۳عدد،
· شکر ۱/۲ لیوان
· وانیل۱/۲قچ،
· خامه صبحانه۲۰۰گرم،
· آردسفید۱/۵ پیمانه،
· بکینگ پودر۲قچ،
· گردوخردشده۱/۲لیوان
· عسل۶قغ،
· کره۱۲۰گرم
طرزتهیه:👇
اولتخم مرغ،شکرو وانیل روحسابی میزنیم تا کرمرنگ وکشداربشه،بعدخامه رو اضافه میکنیم،دوبارههم میزنیم تایک دست بشه. درآخرآرد،بکینگ پودرونم ک روکه سه بارالک کردیم روطیدومرحله اضافه و بادورکند همزن درحد مخلوط شدن میزنیم، میریزیم توقالب چربشده،میذاریم تو فر ازقبلگرمشده با دمای ۸۰درجه به مدت۳۰دقیقه.ظرف مناسبی رومیذاریمروحرارت ملایم وکره رومیریزیم تا ذوب بشه بعد عسلوگرد و رو اضافه میکنیم وحرارترو خاموش میکنیم ،کیکمون که پخت گرد و عسلیرو روش میریزیم ،دوبارهمیذاریم توفر،حرارت بالا رو روشن میکنیم ،میذاریم ۵دقیقه بمونه تاگرد و طلایی بشن میتونید کیک رو باپودرنارگیل یا خلالپسته تزیین کنید.
🌹نوشجونتون