تارت سیب گردو 🍏
مواد لازم:
· ۱۲۵گرم کره(به دمای محیط رسیده )
· یک عدد تخم مرغ
· ۲ قاشق غذاخوری پرماست
· ۳ قاشق غذاخوری پودرقند
· یک سوم لیوان روغن مایع
· ۲قاشق غذاخوری نشاسته
· وانیل یک قاشق چایخوری
· بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
· آرد به میزان لازم
🌸مواد داخل تارت:
· ۳ عدد سیب
· نصف لیوان شکر
· یک قاشق مربا خوری دارچین
· نصف لیوان گردوی خرد شده
طرز تهیه:
سیب ها رو با رنده درشت رنده کرده، داخل ماهیتابه ریخته شکر رو اضافه کرده میذاریم روی حرارت ملایم تا بپزه تا جایی که آب سیب ها تبخیربشه بعد دارچین وگردو رو اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم زیر اجاق باید خیلی کم باشه تاسیب ها نسوزه بعد چند دقیقه اجاق رو خاموش کرده کنار میذاریم تا سرد بشه ابتدا تخم مرغ وپودر قند رو با همزن دستی خوب زده تا تخم مرغ از لختگی در بیاد روغن مایع کره ماست نشاسته وانیل رو هم اضافه کرده به همزدن ادامه میدیم تا یکدست بشه بعد بکینگ پودر رو همرا آرد کم کم به موادمون اضافه کرده تا وقتی خمیر نرمی بدست بیاد نیازی به استراحت نیست خمیر رو بین دو کاغذ روغنی باز کرده وبا واتر گرد قالب زده وداخل قالب مافین میذاریم وداخلش و با مواد سیب و گردوپر کرده وروش رو هم خمیر رو نازک باز کرده برش زده عین عکس بعد روی مافین میذاریم تاوقتی خمیر مون تموم بشه ودر فر از قبل گرمشده با دمای ۱۸۰درجه ۳۰تا ۳۵دقیقه میپزیم .
❤نوش جان