مرباانجير
برای ۱ کیلو انجیریک کیلوشکر لازم داریم.
انجیرهای سالم روجداکرده و لابلای اونها شکرمیریزیم، چند ساعتی بمونه،روی حرارت میذاریم تاشکرحل بشه وشروع به جوشیدن کنه ،حرارت رو کاملا کم کرده،تا یک ساعت بجوشه،آخرکار،کمی گلاب درحد نصف استکان،آب نصف دونه لیموترش رواضافه میکنیم. شعله روخاموش کرده،درقابلمه روهم برنمیداریم ،تا شهد جذب انجیرها بشه و شفاف وخوشگل بشن،اگرشهدش رقیق بود،دوباره روی حرارت میذاریم بعدداخل شیشه ریخته ،درشرومحکم میبندیم ،داخل قابلمه گذاشته وتادوسوم شیشه هارو آب میریزیم،زمانیکه آب به جوشاومد، شعله روخاموش کرده و نیم ساعت کافیه که شیشه ها داخل قابلمه باشن.
همین..😊