کیک یزدی
📝مواد لازم:
· آرد:۳۰۰ گرم(دولیوان)
· روغن مایع یا کره:۱۵۰ گرم
· ماست: ۱۳۰ گرم
· تخم مرغ : ۳ عدد
· بکینگپودر :۱ قاشق مرباخوری
· شکر : ۱۵۰گرم
· زعفران :به میزان لازم
· پودر هل :۱ قاشق مرباخوری
· گلاب :دوق غ
· زعفران ساییده:۱ ق چ
طرز_تهیه
۱- ابتدا ماست،گلاب؛شکر و روغن و یا کره ذوبشده را داخل ظرفی مناسب ریخته و به کمک همزن مخلوط کنید.
۲- تخم مرغها رادر حین هم زدن یکی یکی به مواد اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدین تا کاملا مخلوط بشن.
۳- آرد، هل، بکینگپودرو زعفران ساییده شده را 3 مرتبه الک کنید و درچندمرحله به مخلوط بالا اضافه کنید. درحدی که آرد و سایر مواد مخلوط بشن. میتونید نصف قاشق چایخوری بیشتر از پودرهل استفاده کنید.
۴- کف قالبهای کیک یزدی را با روغن جداکننده چرب کنید و۲/۳ قالب روا پر کنید. (توجه داشته باشید که این کیک پف زیادی داره، قالب روکامل.پرنکنید. میتونیداز کپسولهای مخصوص کیک یزدی به جای روغن استفاده کنید.
۵- با سر چاقوییکه مرتب با روغن مایع چرب می کنید، روی تمام قالبها یک علامت "مثبت" بکشید تا پس از پخت روی کیک ترک ایجاد بشه و کیک را با کنجد ؛پسته خرد شده وپودرگل سرخ تزیین کنید.
۶- دمای فر را روی۱۸۰ تنظیم و قالبها را به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه داخل فر بذارین تا زمانی که رنگ آنها طلایی بشه.
🌹تمام