77142800 - 77142887 info@t-dco.ir
کیک یزدی
کیک یزدی

کیک یزدی

 

📝مواد لازم:

 

·       آرد:۳۰۰ گرم(دولیوان)

·       روغن مایع یا کره:۱۵۰ گرم

·       ماست: ۱۳۰ گرم

·       تخم مرغ : ۳ عدد

·       بکینگ‌پودر  :۱ قاشق مرباخوری

·       شکر : ۱۵۰گرم

·       زعفران :به میزان لازم

·       پودر هل :۱ قاشق مربا‌خوری

·       گلاب :دوق غ

·       زعفران ساییده:۱ ق چ

 

طرز_تهیه

۱- ابتدا ماست،گلاب؛شکر و روغن و یا کره ذوب‌شده را داخل ظرفی مناسب ریخته و به کمک همزن مخلوط کنید.

۲- تخم مرغ‌ها رادر حین هم زدن یکی‌ یکی‌  به مواد اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدین تا کاملا مخلوط بشن.

۳- آرد، هل، بکینگ‌پودرو زعفران ساییده ‌شده را 3 مرتبه الک کنید و درچندمرحله به مخلوط بالا اضافه کنید. درحدی که آرد و سایر مواد مخلوط بشن. می‌تونید نصف قاشق چای‌خوری بیشتر از پودر‌هل استفاده کنید.

۴- کف قالب‌های کیک ‌یزدی را با روغن جداکننده چرب کنید و۲/۳  قالب روا پر کنید. (توجه داشته باشید که این کیک پف زیادی داره، قالب روکامل.پرنکنید. می‌تونیداز کپسول‌های مخصوص کیک یزدی به جای روغن  استفاده کنید.

۵- با سر چاقوییکه مرتب با روغن مایع چرب می کنید، روی تمام قالب‌ها یک علامت "مثبت" بکشید تا پس از پخت روی کیک ترک ایجاد بشه و کیک را با کنجد ؛پسته خرد شده وپودرگل سرخ تزیین کنید.

 

۶- دمای فر را روی۱۸۰  تنظیم  و قالب‌ها را به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه داخل فر بذارین تا زمانی که رنگ آن‌ها طلایی بشه.

🌹تمام