77142800 - 77142887 info@t-dco.ir
کیک نارگیلی زعفرانی
کیک نارگیلی زعفرانی

کیک نارگیلی زعفرانی

 مواد لازم:

·       کره ۱۱۰ گرم یا روغن مایع نصف لیوان

·       آرد ۲ لیوان

·       پودر نارگیل ۱ لیوان

·       شکر ۱ لیوان

·       بیکینگ پودر دو قم سرخالی

·       شیر ۱ لیوان

·       تخم مرغ ۳ عدد

·       وانیل ( یا هل که در صورت تمایل بیشتر هم می توانید بزنید ) یک چهارم ق چ

      👇شروع👇

تمام مواد را ازیک ربع قبل در دمای محیط آشپزخانه بذارید .

فر رو روی دمای180 درجه روشن کنید .

قالب دلخواه رو چربکرده وکاغذ روغنی کف قالب بندازید.

آرد و بیکینگ پودررا مخلوط و سه بار الک کنید و کنار بذارید .

ابتدا کره و شکر رو مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید. بعد تخم مرغ ها رو دانه؛دانه به مواد اضافه کنین وهرکدام را حدود یک دقیقه  بزنید .شیر رو کهبه دمای محیط رسیده  به مواد اضافه کنین و هم بزنید در حدی که مخلوط بشه کافیه. هل یا وانیل رو هم اینجا اضافه کنید.مخلوط آرد وبکینگ پودر رودرچند مرحله به مواد بالا اضافه کنید. خیلی آروم هم بزنید تا آرد کاملبا مواد مخلوط بشه. حالا پودر نارگیل رو به به سایر مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.بعد مایه کیک رو توی قالب  بریزید و در فربه مدت45 دقیقه تا یک ساعت قرار بدید. بوسیله خلال دندون تست کنین که کیک پخته شده یا نه اگه مواد کیک به خلال نچسبه یعنی پخته.برای رویه کیک کمی شهد یا عسل رقیق شده را بابرس به سطح کیک گرم بزنید و روے آن را با پودر نارگیل بپوشانید .

🌸نکته: میتونید یک لیوان شیر را سرخالی ریخته و بقیه مقدار رو با گلاب پر کنید و یک ق چ هم هل پودرشده اضافه کنید که کیکتون خیلی معطرمیشه.

👈  برای روغن هم از ترکیب کره و روغن جامد استفاده کردم .