دسرماست وآناناس
📝مواد لازم:
🍹برای ۶ جام متوسط تک نفره
· شیر .... یک و نیمپیمانه
· خامه صبحانه.... 200 گرم
· وانیل .... نصف ق چ
· ژلاتین .... 5 ورق- 5 ق م
· ماست پرچرب شیرین و غلیظ .... یک و نیم پیمانه
· کمپوت آناناس....200 گرم
· شکر......... 1/2 پیمانه
👈طرز تهیه:
1 -شیرسردروتوی ظرف مناسبی بریزید.
ژلاتین را داخل شیر سرد حل کرده و پس از اینکه اسفنجی شد ظرف روروی بخارآب (بن ماری) قرارداده ومرتب بهم بزنید تا ژلاتین کاملا در شیر حل بشه.
2 - ماست ، شکر ،وانیل و خامه را با همزن برقی بادورکند؛ بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط بشن.
3 - شیر و ژلاتین را آرام آرام به مخلوط اضافه و هم زده تایک دست بشه .کف روی دسر روباقاشق بیرون بیارید.
4 - آب کمپوت رابه مواد اضافه و آناناس ها را نگینی خرد کنید.
5 - کمی از کمپوتهای خرد شده کف لیوان های تک نفره ریخته و از دسر آماده رو روش بریزید و حداقل 4ساعت داخل یخچال بذارین.
6 - پس از این که دسر کاملا سفت شد روی اونو با خامه زده شده، آناناس خرد شده، مرباتوت فرنگی یا هرچیکه دوست دارین تزیین و سرو کنید.
🌸نکات :
1 - دقت کنید این میزان ژلاتین دقیقا برای همین اندازه از مایعات مناسب بوده و در صورت اضافه نمودن مایعات یا ماست ژلاتین نیز باید افزوده شود.
2 - ماست استفاده شده در این دسر باید چکیده و کم آب باشد.
3 - با اضافه کردنپودر کاکائو یا نسکافه می توان طعم و رنگ این دسر را تغییر داد.