02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
دسرکدوحلوایی
دسرکدوحلوایی

دسرکدوحلوایی

موادلازم

·       پودر ژلاتين  2 ق غ

·       گلاب نصف پیمانه

·       هل 1 ق م

·       زعفران نصف ق چ

·       پوره کدوحلوایی  1 پيمانه

·       شكر ١/٢ پيمانه

·       شير  يك و نيم پيمانه

·       خامه  100 گرم

·       وانيل  كمي

      👇تهیه:

برای تهیه پوره ؛کدوحلوایی را پوست گرفته وخردکنیدوباکمی آب درتابه دربسته بپزید تا کاملا نرم بشه بعد اون و له کنید.پوره باید کاملا بدون آب باشه.بعد پودر ژلاتين را با گلاب و هل و زعفران مخلوط کرده  وبنماري میکنیم درست می کنیم و اجازه ميديم تا سرد بشه. بعد شير و شكر را مخلوط ميكنيم و روي حرارت ميگذاريم تا كاملاً شكر حل بشه، حالا پوره کدوحلوائی و خامه  و وانيل را به شير كه كمی سرد شده اضافه كرده و در انتها ژلاتين را اضافه كنيد و در قالب  چرب شده بريزيد و در يخچال گذاشته تا زمانی كه كاملاً ببنده.