دسرکدوحلوایی
موادلازم
· پودر ژلاتين 2 ق غ
· گلاب نصف پیمانه
· هل 1 ق م
· زعفران نصف ق چ
· پوره کدوحلوایی 1 پيمانه
· شكر ١/٢ پيمانه
· شير يك و نيم پيمانه
· خامه 100 گرم
· وانيل كمي
👇تهیه:
برای تهیه پوره ؛کدوحلوایی را پوست گرفته وخردکنیدوباکمی آب درتابه دربسته بپزید تا کاملا نرم بشه بعد اون و له کنید.پوره باید کاملا بدون آب باشه.بعد پودر ژلاتين را با گلاب و هل و زعفران مخلوط کرده وبنماري میکنیم درست می کنیم و اجازه ميديم تا سرد بشه. بعد شير و شكر را مخلوط ميكنيم و روي حرارت ميگذاريم تا كاملاً شكر حل بشه، حالا پوره کدوحلوائی و خامه و وانيل را به شير كه كمی سرد شده اضافه كرده و در انتها ژلاتين را اضافه كنيد و در قالب چرب شده بريزيد و در يخچال گذاشته تا زمانی كه كاملاً ببنده.