لوکوم پرتقال
· آب پرتقال ٤ لیوان
· نشاسته گندم ۱ لیوان سرخالی
· شکر ١ لیوان
واسه اينكه سفت بشه و بتونم كاتر بزنم يك ق غ ژلاتين رو و يك بسته ژله پرتقال رو با هم داخل ظرف ريختم و با یک ليوان آب جوش بن ماري كردم. آب پرتقال را با نشاسته حل كردم وقتي كامل حل شد و ديگه گلوله اي نداشت شكر و بهش اضافه كردم و روي حرارت گذاشم. مدام بايد هم بزنيد .وقتی غلیظ شد حرارت و خاموش كنيد ژله و ژلاتينبن ماري شده رو بهش اضافه كنيد و هم بزنيد با همزن دستي تا يك دست بشه بعد من قالب رو خوب چرب كردم مایه رو داخل اون ريختم ٦ ساعت داخل يخچال گذاشتم بعد برش زدم و تزيين كردم.