مربای بالنگ
مواداولیه:
بالنگ ۲ عدد ، شکرهم وزن بالنگ آماده شده، آب لیمو یا آب بالنگ ۲ ق غ، هل،گلاب،زعفران دم کرده به میزانلازم پوست بالنگ ها را نازک جدا کرده از وسط نصف میکنیم بخش داخلی(مغز)آن را در آورید آبش را بگیرید و کنار بذارید.بخش سفید رنگ پوست که شبیه پنبه است را برای مربا جدا کنید به قطعات تقریبا ۱ یا ۲ سانت ببرید به مدت ۱۲ ساعت در آبسرد بخیسانید.بعد از آب خارج کرده و با دست فشار دهید تا آب آن گرفته بشه. سپس در ظرفی آب بریزید و بالنگ ها را بجوشونید .۳_۲بار تکرار کنید تا تلخی بالنگها گرفته بشه.هربار جوشیدن ۵ دقیقه کافیه.پس از هر مرحله بالنگ را در صافی بریزید وبعد در آبسرد گذاشته وبا دست آروم فشار بدین و آبش رو بگیرید. شکر وکمی آب را روی اجاق گذاشته تا بجوشه و غلیظ بشه. بعد بالنگها را در شهد ریخته آب لیمو یا آب بالنگ را اضافه کرده صبر کنید باشعله کم بالنگ کاملا بپزه وشفاف و شیشه ای بشه در آخر گلاب ،زعفران،هل، اضافه کنید بعد از چند جوش شعله را خاموش کنید. صبر کنید سرد بشه وبعد در ظرف بریزید
به به مثل عسل شده خیلی خیلی خوشمزه اس.