تارت خرما 🍮
📝مواد لازم
· شیر ۱ پیمانه
· روغن مایع ۵ ق غ
· تخم مرغ ۳ عدد
· بکینگ پودر ۱ م
· وانیل نصف ق چ
· آرد ۱ پیمانه
· شکر۳ قاشق غذاخوری
· خرمای هسته گرفته۳۰۰ گرم
· مغز گردوی خردشده۲ ق غ
· دارچین و هل ساییده از هر کدام ۱ ق م
· کره ۱ ق غ
· کمی کنجد برای تزیین
✏دستور تهیه:
ابتدا تمام موادرا از یک ساعت قبل درمحیط آشپزخانه بذارین تا هم دما بشن.فر را با درجه ۱۳۰ روشن کنید.آرد و بیکینگ پودر را ۳ بار الک کرده وکنار بذارید.تخم مرغها را درظرف مناسبی ریخته و خوب بزنید،شکررا اضافه کرده و بادورمتوسط همزن ۳ دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ وپوک بشه .بعدبه ترتیب روغن، شیرو وانیل ورو اضافه کرده و هرکدام را۱۵ ثانیه هم بزنید، بعدآرد را در حدی اضافه کنید و بهم بزنید که خمیریک دست بشه وبدست نچسبه.روی سطح کار کمی آرد بپاشید و با وردنه خمیر را به ضخامت یک سانتی باز کنید.کف قالب تارت یا تابه ای روچرب کرده و خمیر را در اون بذارین، وردنه را روی لبه قالب بغلطونید و حاشیه اضافه خمیررا ببرید.خرما را هسته گرفته وله کنید بعد با کمی آب ویک ق چ دارچین و هل ساییده روی حرارت ملایم بذارین ومرتب بهم بزنید و بکوبید تا به شکل خمیریکدست دربیاد.ازروی شعله بردارید وکمی کره اضافه کرده وخوب بهم بزنید تا معطر و براق بشه.مغز گردو را به خرما ی له شده اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید وروی خمیر پهن شده کف قالب بریزید.روی اون رو کمی کنجد یا مغز گردو بپاشید و ۲۵_۲۰ دقیقه در فر قرار بدین تا بپزه.
♥نوش جان