02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
تارت خرما 🍮
تارت خرما 🍮

  تارت خرما 🍮

 

📝مواد لازم

·       شیر ۱ پیمانه

·       روغن مایع  ۵ ق غ

·       تخم مرغ ۳ عدد

·       بکینگ پودر ۱ م

·       وانیل نصف ق چ

·       آرد  ۱ پیمانه

·       شکر۳ قاشق غذاخوری

·       خرمای هسته گرفته۳۰۰ گرم

·       مغز گردوی خردشده۲ ق غ

·       دارچین و هل ساییده از هر کدام ۱ ق م

·       کره  ۱ ق غ

·       کمی کنجد برای تزیین

 

دستور تهیه:

ابتدا تمام موادرا از یک ساعت قبل درمحیط آشپزخانه بذارین تا هم دما بشن.فر را با درجه ۱۳۰ روشن کنید.آرد و بیکینگ پودر را ۳ بار الک کرده وکنار بذارید.تخم مرغ‌ها را درظرف مناسبی ریخته و خوب بزنید،شکررا اضافه کرده و بادورمتوسط همزن ۳ دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ وپوک بشه .بعدبه ترتیب روغن، شیرو وانیل ورو اضافه کرده و هرکدام را۱۵ ثانیه هم بزنید،  بعدآرد را در حدی اضافه کنید و بهم بزنید که خمیریک دست بشه وبدست نچسبه.روی سطح کار کمی آرد بپاشید و با وردنه خمیر را به ضخامت یک سانتی باز کنید.کف قالب تارت یا تابه ای روچرب کرده و خمیر را در اون بذارین، وردنه را روی لبه قالب بغلطونید و حاشیه اضافه خمیررا ببرید.خرما را هسته گرفته وله کنید بعد با کمی آب ویک ق چ دارچین و هل ساییده  روی حرارت ملایم بذارین ومرتب بهم بزنید و بکوبید تا به شکل خمیریکدست دربیاد.ازروی شعله بردارید وکمی کره اضافه کرده وخوب بهم بزنید تا معطر و براق بشه.مغز گردو را به خرما ی له شده اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید وروی خمیر پهن شده کف قالب بریزید.روی اون رو کمی کنجد یا مغز گردو بپاشید و ۲۵_۲۰ دقیقه در فر  قرار بدین تا بپزه.

نوش جان