02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
شیربرنج خامه ای
شیربرنج خامه ای

شیربرنج خامه ای

 

مواد لازم :

·       برنج نیم دانه معطر: 1 لیوان(٣۰۰گرم)

·       شیر:   1 لیتر

·       شکر  :2 قاشق غ

·       گلاب: نصف پیمانه

·       خلال بادام: 50 گرم(دلخواه)

·       خامه صبحانه:٢۰۰ گرم

·       نمک :کمی

 

👩🍳طرز تهیه  :

برنج را پاک کرده خوب شسته وحداقل 3 ساعت در آب خیس كنید تا برنج هنگام پخت، خوب له شود و لعاب بیشتری بیندازد. سپس برنج را در آبكش ریخته و آب آن را دور بریزید. برنج را با ٣لیوان آب دریکقابلمه نسبتابزرگ  روی شعله  بگذارید . وقتی بجوش آمد شعله راملایم کنیدوحدودیک ساعت زمان بدهیدتابرنج له بشود.سپس شیر را اضافه كرده وخوب بهم بزنیدو شعله را كم كنید تاشیر برنج بپزد و كاملاً لعابدار شود. بعد شكر را بیفزایید و هم بزنید تا كاملاً درمواد حل شود. می توان شكر را اضافه نكرد و شیر برنج را با شیرینی های دیگری مانند شیره انگور، عسل، مربای گل و ...، برابر با سلیقه تان سرو كنید. در واقع، این مورد بستگیبه ذائقه شما دارد. می توانید چند عدد هل راداخل یك تنظیف (پارچه صافی) بریزید و دورآن را با نخ ببندید. این بسته هل را درون ظرف بیندازید تا شیر برنج طعم و عطر هل بگیرد.استفاده از این روش سبب می شود رنگ شیر برنج تغییر نكند. سپس بسته هل را از شیر برنجدر بیاورید و در این مرحله، گلاب را بریزید و بعد از یكی دو جوش، نیمی از خلال بادامرا نیز داخل شیر برنج بریزید تا كمی نرم شود. در آخر، خامه را به شیر برنج اضافه كنید و بهم بزنیدو آن را در ظرف مخصوص سرو بكشید و روی آن را با خلال پسته و بادام تزیینكنید.

🥛نکته:

*غلظت شیربرنج درآخرپختوقبل ازسروبایدمثل حلیم باشد.

پس دقت کنیدکه شیربرنجرازودترازموعدازسرشعله برندارید.

*درحین پخت چندبارشیربرنج راهم بزنیدکه ته نگیرد.