02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
 کیک خرمالو
کیک خرمالو

 کیک خرمالو

🔹من برای این کیک از قالب تارت با کف برجسته استفاده کردم

مواد لازم:

خرمالو: ۳ یا ۴ عدد (حدود ۱ لیوان پوره ی خرمالو)/ آرد:٢ ليوان/ شكر: ۱ لیوان / روغن مايع: ۳/۴ لیوان/ گردوى نگینی شده: ۱/۳ لیوان (اختیاری)/تخم مرغ: ۴ عدد/ بکینگ پودر: ۲ ق چ/ پودر دارچین: ۱ ق م (اختیاری)/ وانیل: نوک ق چ

کرم خرمالو

خرمالو: ۳ یا ۴ عدد (۱ لیوان پوره ی خرمالو)/ خامه صبحانه:٢ ق غ/ پودر قند یا پودر شكر: ۲ تا ۴ ق غ/ پودر ژلاتين: ۱ ق غ/ آب سرد: ۱/۴ لیوان

طرز تهیه:

کیک: خرمالوهارو پوست گرفته و با مخلوط کن (یا هر وسیله ای) پوره کنید.

تخم مرغ هارو با وانیل و شكر حدود ۵ تا ۷ دقیقه با همزن بزنيد تا كرم رنگ و كشدار بشه. روغن رو اضافه و ۱ دقیقه بزنید. حالا پوره خرمالو رواضافه و همه رو ۱ دقیقه خوب بزنید.

آرد، ب پ و دارچین رو سه بار الک کرده و تو ۳ مرحله به مواد اضافه و بصورت دورانى با لیسک یا همزن دستی مخلوط کنید (میشه ۱۵ ثانیه هم با همزن زد).

قالب رو چرب و آرد پاشى كرده (من با ارده چرب کردم)، مایه کیک رو در قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده با ۱۸۰ درجه به مدت ٣٠ الی ۵۰ دقيقه قراربدید (بخاطر شيره ى خرمالو، این کیک زود ته ميگيره، پس حواستون باشه).

بعد از پخت، بذارید کاملا خنک بشه و بعد کیک رو از قالب خارج کنید، روی توری بذارید تا کاملا خنک شه و بعد کرم رو بریزید (اگه کرم رو روی کیک داغ یا گرم بریزید، خمیر میشه).

کرم

پودر ژلاتین رو با یک لیوان آب سرد مخلوط و بن ماری کنیدتا شفاف بشه. پوست خرمالو هارو گرفته و داخل مخلوط کن بريزيد. پودر قند یا شکر، خامه و ژلاتین بن ماری و خنک شده رو اضافه و همه ی مواد رو خوب مخلوط كنيد.

مواد رو در قسمت گودکیک ریخته، به دلخواه تزئین کرده وحدود ۲ ساعت داخل یخچال قرار بدید تا ببنده.