کیک سوپرایز فنجونی
· آرد 13 قاشق غذاخوری
· شکر 8 قاشق غذاخوری
· پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری (میزانش متناسب با سلیقتون)
· تخم مرغ 2 عدد
· شیر یا آب 10 قاشق غذاخوری
· روغن مایع 6 قاشق غذاخوری
· بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
· وانیل 1/4 قاشق مرباخوری
1_آرد،شکر،بکینگ پودر و پودر کاکائو رو با هم مخلوط کنید.
2_تخم مرغ رو به مواد اضافه کنید و با چنگال هم بزنید.
3_شیر و روغن رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
4_فنجان ها رو درون قابلمه بچینید و داخل قابلمه آب بریزیدتا حدی که تا نصف بلندی فنجان ها برسد.
5_فنجون ها رو بیرون بیارید و قابلمه رو روی حرارت ملایمبذارید و تا آب به جوش بیاد(بدون در)
6_فنجون ها رو با روغن مایع چرب کنید و تا نصف کمتر ازمایع کیک بریزید. یه دونه توپک نارگیلی وسطش بذارید و دوباره کمی از مواد روش بریزید.
7_فنجون ها رو در قابلمه بذارید و در قابلمه رو با دم کنی بذارید. شعله رو کم کنید و حدود 20 دقیقه بذارید بپزه.
8_از روی حرارت بردارید و 10 دقیقه بذارید به همین حالت باشه. بعد از 10 دقیقه در قابلمه رو بردارید و فنجان ها رو بیرون بیارید و دورش ردآزاد کنید و کیک ها رو خارج کنید.