لوکوم انگور🍇
موادلازم
· آب انگور سیاه ۲لیوان دسته دار فرانسوی
· شکر ۸۵گرم
· نشاسته گل ۵۰گرم(یانشاسته گندم همونی که دونه درشته پودرش کنید واستفاده کنید)
· کره ۱۷گرم
· وانیل ۱/۲ق چ
· پودر نارگیل به میزان لازم
تهیه👇
آب انگور،شکر،پودرنشاسته را باهم خوب مخلوط کنید،روی حرارت ملایم بذارید،مدام هم بزنید تا بجوشه و به غلظت برسه .وانیل وکره رو اضافه کنید ومخلوط کنید .از رو حرارت بردارید در دمای محیط۲۰ دقیقه زمان بدید تا کمی خنک بشه ودر این فاصله باید زود زود هم بزنید رویه نگیره.لیوان های باریک وبلندی انتخاب کنید (قطر دهانه وته لیوان یکی باشه)داخل لیوان ها را با آب خیس کنید ومایه را داخلش بریزید وبذارید تو یخچال تا ببنده.داخل ظرفی پودر نارگیل بریزید،بادست لبه های لیوان را آزاد کنید وتکون بدید راحت از لیوان خارج میشه تو پودر نارگیل بغلتونید وبرش بزنید خوب آغشته به پودر نارگیل کنید ونوش جان 😘
نکات:
اگه بخواین دسرتون قالبی دربیاد باید حتما نشاسته گل یا گندم بریزید.مایه دسر حتما باید کمی خنک بشه بعد داخل لیوانها بریزید.لیوان ها رو لازم نیست با روغن چرب کنید با آب خیس بشه کافیه.از آب میوه های دیگه هم میتونیداستفاده کنید مثل آب پرتقال_سیب_هویج_گیلاس و...فقط اگه از آب پرتقال استفاده کردید بهتره صنعتی باشه،خودتون آب پرتقال و بگیرید چون حرارت آب پرتقال روتلخ میکنه.