تارت نارگیلی
مواد لازم:
خمیر
· آرد دو لیوان
· ماست سه ق غ
· تخم مرغ یک عدد
· کره صد گرم
· شکر نصف لیوان
· بکینگ پودر یک ق چ
· وانیل کمی
طرز تهیه :
کره سرد ونرم و آرد را با دست مخلوط کرده تا حدی که مثل خرده نان بشه. سپس تخم مرغ و ماست و شکر و بکینگپودر و وانیل را اصافه و با همزن مخلوط کنید. پس از اینکه مخلوط شدن با نوک انگشتانورز بدین تا حدی که فقط مواد یکدست بشن زیاد ورز ندین که سفت میشه. خمیر رو ۱۵دقیقه تو یخچال بذارین. روی سطح صافی رو آردپاشی کنید و خمیرتون که کمی حالت چسبنده داره رو روی آرد پهن کنید روی خمیر هم آرد بپاشین تا راحت پهن بشه وآرام بازش کنیدو به اندازه قالبتون برش بدین و داخل قالب پهن کنید(من اندازه گلوله ای برداشتم و داخل قالب پهنش کردم مرتب نوک انگشتامو به آرد میزدم و خمیر رو پهن میکردم ) و با نوک انگشتان لبه های خمیر رو فشار بدین و با چنگال چند قسمت خمیر را سوراخ کنید.
مواد نارگیلی👇
دو پیمانه پودر نارگیل رو با یک لیوان شکر و چهارعدد سفیده تخم مرغ خوب مخلوط کرده وروی اجاق بمدت دو سه دقیقه ای پختم. درآخرنصف ق م آبلیموی تازه اضافه کردم و کنار گذاشتم. بعد اینکه خمیر تارت رو داخل قالب پر کردین وفشار دادین و با چنگال سوراخ کردین روش مقداری از همین مواد نارگیلی بریزید.توی تارت کمی جا بذارید چون موقع پخت مواد نارگیلی پف میکنه. با دمای 170 درجه حدود نیم ساعت بپزید.واسه تزیین روش پسته فراموش نشه. 😝