کیک پنیری
📝مواداولیه:
· تخم مرغ ۳ عدد
· شکر ۳/۴ پیمانه
· ماست ۳/۴ پیمانه
· روغن ۱/۲پیمانه
· آرد ۲و۱/۴ پیمانه
· بکینگ پودر ۱ ق غ
· وانیل نصف ق چ
· پنیر ماسکارپونه ۲۰۰گرم(حتما بی نمک)
· قالب پاوند کیک(میان تهی)
· روغن جداکننده ۱ق غ
🌼روغن جداکننده=۱ق غ روغن جامد+ ۱ ق غ آرد که خوب باهم مخلوط شده
شروع👇
ابتدا فر روبا درجه۱۸۰روشن کنید.قالب روباروغن جداکننده چرب کرده وکناربذارید. بکینگ پودر+آردرودرسه مرحله الک کرده وکناربذارید. شکروپنیر روتوی یه کاسه گود مخلوط کرده و۴ تا۵ دقیقه خوب بزنید تاکرم رنگ ویکدست بشه. تخم مرغ ها +وانیل رو ۵ دقیقه با دورکند همزن خوب بزنید تا سفیدرنگ بشه. مخلوط شکروپنیر روبه تخم مرغها اضافه کرده و خوب بهم بزنید تاموادیکدست بشه،(یک تادو دقیقه)درمرحله بعد ماست رواضافه کنید و۳۰ ثانیه مخلوط کنید،روغنمایع رو هم به همین ترتیب.حالا همزن روکنار بذارید و آرد رو توی سه مرحله به مواد قبلیاضافه کرده و با لیسک وخیلی آروم و به شکلدورانی بهم بزنید.مایه کیک رو در قالب (ترجیحا میان تهی) چرب شده بریزید.حالاروی پنجره وسط فر گرم شده به مدت۴۵_۵۰دقیقه بذارید.مدت زمان پخت باتوجه به نوع فر ها متفاوته ؛ وکم وزیاد میشه ؛بعداز ۴۰ دقیقه حتما باسیخ چوبی تست کنید.
♥نوش جان