02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
کیک پنیری
کیک پنیری

کیک پنیری

   📝مواداولیه:

·       تخم مرغ  ۳  عدد

·       شکر  ۳/۴ پیمانه

·       ماست  ۳/۴ پیمانه

·       روغن  ۱/۲پیمانه

·       آرد  ۲و۱/۴ پیمانه

·       بکینگ پودر  ۱ ق غ

·       وانیل  نصف ق چ

·       پنیر ماسکارپونه  ۲۰۰گرم(حتما بی نمک)

·       قالب پاوند کیک(میان تهی)

·       روغن جداکننده ۱ق غ

🌼روغن جداکننده=۱ق غ روغن جامد+ ۱ ق غ آرد که خوب باهم مخلوط شده

      شروع👇

ابتدا فر روبا درجه۱۸۰روشن کنید.قالب روباروغن جداکننده چرب کرده وکناربذارید.  بکینگ پودر+آردرودرسه مرحله الک کرده وکناربذارید.  شکروپنیر روتوی یه کاسه گود مخلوط کرده و۴ تا۵ دقیقه خوب بزنید تاکرم رنگ ویکدست بشه. تخم مرغ ها +وانیل رو ۵ دقیقه با دورکند همزن خوب بزنید تا سفیدرنگ بشه. مخلوط شکروپنیر روبه تخم مرغها اضافه کرده و خوب بهم بزنید تاموادیکدست بشه،(یک تادو دقیقه)درمرحله بعد ماست رواضافه کنید و۳۰ ثانیه مخلوط کنید،روغنمایع رو هم به همین ترتیب.حالا همزن روکنار بذارید و آرد رو توی سه مرحله به مواد قبلیاضافه کرده و با لیسک وخیلی  آروم و به شکلدورانی بهم بزنید.مایه کیک رو در قالب (ترجیحا میان تهی) چرب  شده بریزید.حالاروی پنجره وسط فر گرم شده به مدت۴۵_۵۰دقیقه بذارید.مدت زمان پخت باتوجه به نوع فر ها متفاوته ؛ وکم وزیاد میشه ؛بعداز ۴۰ دقیقه حتما باسیخ چوبی تست کنید.

  نوش جان