مربای گلابی
گلابی = یک کیلو
شکر= یک کیلو
آب= ۱/۵ لیوان
گلاب= نیم لیوان
آب لیمو= یک قاشق
روش پخت:
گلابی های شسته شده رو پوست میگیریم و به دلخواه خرد می کنیم من از گلابیهای کوچیک به صورت درسته استفاده کردم و با یه چاقوی تیز از قسمت انتهایی هسته های داخلش رو خالی کردم میتونید گلابی ها رو از وسط نصف کنین و هسته های داخلی رو در بیارین و به صورت نصفه مربا رو درست کنید یا اینکه به صورت حلقه ای برش بزنید.
آب وگلاب و شکر رو مخلوط می کنیم و روی حرارت متوسط قرار میدیم تا شکر کاملا حل بشه و حالت شفاف پیداکنه بعد حرارت رو کم می کنیم و اجازه میدیم بجوشه وقتی کاملا قوام اومد گلابی ها رو اضافه میکنیم، میتونید برای خوشرنگ تر شدن مربا قبل اضافه کردن گلابی کمی زعفران به شیره اضافه کنید و بعد گلابی ها رو اضافه کنید (اضافه کردن زعفران دلخواه هست اما من اضافه کردم و در رنگ مرباتون تاثیر داره)
اجازه بدید گلابیها داخل شهد با حرارت ملایم بجوشند تا کاملا بپزند و چند بار اونها رو داخل شیره حرکت بدید تا به طور یکنواخت همه قسمت های گلابی پخته شود وقتی گلابی ها کاملا پختند و به نرمی مناسب مربا رسیدند آبلیمو رو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدید یک شب داخل همون قابلمه در دمای آشپزخونه بمونه تا خنک بشه بعد از طی این زمان اگه احساس کردید شیره قوام لازم رو نداره(چون وقتی گلابی ها رو به شیره قوام اومده اضافه می کنیم آب میندازند و قوام شیره از بین میره و ممکنه بعد از پختن گلابی ها شیره به قوام دلخواهتون نرسه)گلابی ها رو از داخل شیره بردارید و اجازه بدید شیره با حرارت کم بجوشه تا قوام بیاد و وقتی خنک شد شیره قوام اومده رو روی گلابی ها بریزید و داخل یخچال نگه داری کنید.