پنکیک سیب 🍎
✏️مواد لازم
🔸پودر قندبه مقدار لازم
🔸پودر دارچین یک ق چ
🔸شکر ۳ ق غ
🔸کره ۲ ق غ
🔸وانیل نوک ق چ
🔸سیب خردشده ۱ پیمانه
🔸آرد ۱/۲ پیمانه
🔸شیر ۱/۲پیمانه
🔸تخم مرغ۲ عدد
♨️طرز تهیه
🚩تخممرغ و شیر را نیم ساعت بیرون ازیخچال در دمای اتاق قرار دهید. در این فاصله فر را با دمای ۲۰۰ درجه روشن کنید تا گرم بشه. در یک کاسه، دو قاشق غذاخوری شکر و نصف دارچین رو بریزید. تکه های سیب را اضافه کنید و هم بزنید.کره را داخل تابه بذارین.تابه را روی آب در حال جوش بذارید تا به طور غیر مستقیم آب بشه.تکههای سیب را داخل کره بریزید و 10 دقیقه باشعله کم بپزید تا کره قهوهای و اطراف آن حباب ایجاد بشه و از روی حرارت بردارید.🚩برای تهیه پنکیک، آردوتخممرغ، شیر،وانیل و یک قاشق غذاخوری پودر قند و دارچین باقی مانده را داخل مخلوطکن با هم مخلوط کنید. مواد را روی سیبها داخل تابه بریزید ودر فر قرار دهید تا پف کنه و طلایی بشه.زمانپخت باتوجه به فر۱۵ تا۲۰ دقیقه است. پس از سرد شدن، روی آن پودر قند بریزید.
🌸نکته
پنکیک را داخل تابه وباشعله کم هم میتوان پخت .