شیرینی فندقی
مواد لازم:
· کره ۱۷۰ گرم
· آرد ۲۲۰گرم
· فندق خرد شده۱۶۰ گرم
· پودر قند ۱۰۰ گرم
· تخم مرغ کامل ۱عدد
· سفیده تخم مرغ ۲عدد
· کمی قهوه یا نسکافه یا دارچین
🌸نکته:
مواد روحتما دقیقوزن کنید.
طرز👇 تهیه:
کره نرم و پودر قندخوب بزنید ،اگه از قهوه یا نسکافه فوری استفاده می کنید ۲ق چ با ۱ق غ آب جوش مخلوط کرده به مواد اضافه کنید همچنان به هم زدن ادامه بدین حالا۱ عدد تخم مرغ کامل رواضافه کرده و وقتی خوب هم زده شد ۱/۳ از مقدار فندق رو اضافه کرده وخوب بهم بزنید.در آخرآرد رواضافه کرده وآرام هم بزنید.اگه مواد شل بود و در دست گرد نمیشد بذارید یخچالتا خودشو بگیره.بعد به اندازه دلخواه تو دست گرد کنید و در سفیده تخم مرغ زده و توپودر فندق بغلتونید و در فر ۱۷۵به مدت حدود۱۵دقیقه بپزید.
🌸نکته:
این شیرینی رو کوچیکتر بردارید تو فر کمی پهن تر و نازکتر میشه.سینی نیازی به کاغذ روغنی نداره،بخاطر داشتن کره زیادش،با این مقدار من حدود ۸۰تا شیرینی داشتم.ودر آخر اینکه شیرینی هارو قبل از فر بمدت نیم ساعت تا یک ساعت تو یخچال بذارید بعد تو فر بذارید اینطوری کمتر پهن میشه.