نان سوخاری خانگی 🍞
📝مواد لازم:
· آرد: 250 گرم
· شکر: 50 گرم
· شیر یا آب ولرم: نصف لیوان
· مایه خمیر: یک ق غ
· کره: 30 گرم
· نمک: نصف ق چ
· تخم مرغ: یک عدد
· زرده تخم مرغ: یک عدد
· کنجد: مقدارلازم
👩🍳طرزتهیه:
مایه خمیر را به همراه یک قاشق شکر با آب یا شیر ولرم مخلوط کرده , رویش را بپوشانیدو 10 دقیقه استراحت دهید تا پف کنه و به اصطلاح عمل بیاد.تخم مرغ را به همراه مابقی شکر، کره خوب بزنید تا یکدست بشه.خمیر مایه عمل آمده را اضافه کرده، آرد را روی موادالک کنید وکاملا ورز بدین تا خمیر صاف ویکدستی بدست بیاد.خمیر را درجای گرم بذارین و روی ظرف رو بپوشونید وحدود یک ساعت اجازه دهید، تا استراحت کنه و حجمش دو برابر بشه.قالب مستطیل لوف را چرب کرده آرد پاشی کنید.خمیر را مجددا روی سطح کار ورز داده داخل قالب گذاشته سطحش را صاف کنید زرده تخم مرغ را با قلم مو رویش بزنید کنجد یا هرمغز دلخواه بپاشید، دوباره 30 دقیقه دیگر استراحت بدین، تا پف کرده قالب را پر کنه.قالب را درفرداغ با حرارت 200 درجه به مدت 35 دقیقه قرار بدین.بعد از پخت نان و خارج کردن از فر رویش را با پارچه تمیزی بپوشانید واجازه بدین ،تا کاملا خنک شود، نان را از قالب جداکرده برشهای مساوی بزنید.تکههای برش خورده را داخل سینی فر چیده درفر داغ با دمای200 درجه قرار دهید تا نانها سوخاری بشن اگر دوست داريد خشك تر باشن زمان بيشترى بذاريدتو فر باشه تا برشته تر بشه .