مرباخرمالو
خرمالو ها به چهارقسمت تقسیم کنید و با چاقو پوستشون رو جدا کنید هم وزن خرمالو های پوست کنده شکر روی اونها بریزید و با اضافه کردن نصف لیوان گلاب بذارید یک شب داخل یخچال بمونه.بهتره ازخرمالو های رسیده استفاده کنید تا مربا طعم گس پیدا نکنه .خرمالو ها آب میندازن و نیازی نیست آب اضافه کنید قابلمه رو روی حرارت ملایم قرار بدید تا بجوشه و شکر ها کاملا حلبشن و مربا به قوام لازم برسه و در آخرکمی آبلیمو رو اضافه کنید.و حرارت رو خاموش کنید.اگر بعد خنک شدن دیدید مربای شما طعم گس داره میتونید خرمالو ها رو پوره کنید و ازش تو کیک خرمالو استفاده کنید. داخل کیک به هیچ عنوان طعم گس احساس نمیشه .