02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
دسرانگور 🍇
دسرانگور 🍇

دسرانگور 🍇

·       لایه اول

·       کرم شیر

·       شیر ....۲لیوان

·       شکر.....۴ تا ۵ ق غ

·       خامه....۱/۲ پیمانه

·       پودر ژلاتین....۱ق غ

·       نشاسته ذرت....۲ق غ

شروع👇

ابتدا شیر و نشاسته ذرت را باهم مخلوط کنید وروی گاز بذارید ومرتب هم بزنید تا غلیظ بشه وبعد شکر رااضافه کنید...بعدپودر ژلاتین را با کمی آب سرد مخلوط کنید و بعد روی بخار آب گذاشته ومرتب هم بزنید تا شفاف بشه..خامه را هم به شیر اضافه کنید و در آخر ژلاتین بن ماری  شده را اضافه کنید..قسمتی از لیوان را خیس کنید  وژله رولی یا میوه حلقه شده  بچسبانید و بعد چند دقیقه داخل فریزر بذارین تافیکس بشه .بعد۱/۳ لیوان را کرم شیر ریخته و توی یخچال بذارین تا نیم بندبشه .

🌸لایه دوم

برای لایه بعد  ژله انگور را دوقسمت  می کنیم یک قسمت آن رابا نصف لیوان آب جوش مخلوط می کنیم  وبعد نصف لیوانبستنی  به اون اضافه میکنیم و روی کرم می ریزیم و دوباره توی یخچال می ذاریم تاببنده...

🌸لایه سوم

نصف دیگر ژله انگوررا با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و بعد از سرد شدن  روی ژله بستنی بریزیدودوباره توی یخچال بذارین تاکاملا خودشو بگیره.با تکه های انگورتزیین ونوش جان کنید.

تمام