دسرانگور 🍇
· لایه اول
· کرم شیر
· شیر ....۲لیوان
· شکر.....۴ تا ۵ ق غ
· خامه....۱/۲ پیمانه
· پودر ژلاتین....۱ق غ
· نشاسته ذرت....۲ق غ
شروع👇
ابتدا شیر و نشاسته ذرت را باهم مخلوط کنید وروی گاز بذارید ومرتب هم بزنید تا غلیظ بشه وبعد شکر رااضافه کنید...بعدپودر ژلاتین را با کمی آب سرد مخلوط کنید و بعد روی بخار آب گذاشته ومرتب هم بزنید تا شفاف بشه..خامه را هم به شیر اضافه کنید و در آخر ژلاتین بن ماری شده را اضافه کنید..قسمتی از لیوان را خیس کنید وژله رولی یا میوه حلقه شده بچسبانید و بعد چند دقیقه داخل فریزر بذارین تافیکس بشه .بعد۱/۳ لیوان را کرم شیر ریخته و توی یخچال بذارین تا نیم بندبشه .
🌸لایه دوم
برای لایه بعد ژله انگور را دوقسمت می کنیم یک قسمت آن رابا نصف لیوان آب جوش مخلوط می کنیم وبعد نصف لیوانبستنی به اون اضافه میکنیم و روی کرم می ریزیم و دوباره توی یخچال می ذاریم تاببنده...
🌸لایه سوم
نصف دیگر ژله انگوررا با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و بعد از سرد شدن روی ژله بستنی بریزیدودوباره توی یخچال بذارین تاکاملا خودشو بگیره.با تکه های انگورتزیین ونوش جان کنید.
❤تمام