02177355340 - 02177358665 info@t-dco.ir
پنیرخونگی
پنیرخونگی

پنیرخونگی

·       برای یک کیلو شیر

·       سرکه سفید ۱/۴ لیوان

·       نمک ۱ ق م

بذارین شیر به مدت۲۰ دقیقه بجوشه( شیر محلی) برای شیر پاستوریزه جوش بیاد کافیه. بعد نمک رو اضافه کنید هم بزنین و شعله رو خاموش کنید بلافاصله سرکه رو بریزین در ظرف رو ببندین و در فر خاموش به مدت دو ساعت بزارین تا زود حرارتشو از دست نده و خودشو بگیره (میتونین با انداختن یک پتو روی ظرف هم دمای رو تا حدودی ثابت نگه دارین یا اجازه بدین با شعله ملایم دهدقیقه بجوشه فقط اصلا هم نزنین) بعد یک تیکه پارچه حریر یا نخی نازک تو آبکش بزارین و پنیر رو صاف کنین و بزارین خوب آب پنیر بره..